BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door r0b71

  1. R

    I love GRILLMARKS (Alleen foto's, geen tekst!)

    Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  2. R

    I love GRILLMARKS (Alleen foto's, geen tekst!)

    Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  3. R

    Verjaardag ribs

    Probeer de volgende keer eens de bereidingswijze van Easterwood (175?C - 90 min). Deze ribs bevallen mij beter dan de 321 versie (en sneller klaar). Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk
  4. R

    Fotowedstrijd, december. "worst''.

    Sander ziet er een beetje anders uit dan ik had verwacht
  5. R

    Eerste keer Picanha

    De garing lijkt mij prima. Ik denk alleen dat je het vlees ietsje langer had kunnen laten rusten. Waarschijnlijk had het vlees dan wat minder vocht verloren bij het aansnijden.
  6. R

    Iberico varkensrack

    Zie eventueel mijn thread "simpele varkensrack" bij "low&slow". Marinade was olijfolie met gehakte rozemarijn en pezo. Het gaat hier alleen om een indirecte bereiding op een kamado.
  7. R

    Keramische barbecues: het aansteken

    Bedoel je briketten of houtskool? Ik verwacht dat briketten zich moeilijker laten regelen. Zelf gebruik ik Dammers houtskool en heb daarmee weinig moeite met het regelen van de temperatuur (reageert snel) tenzij te brokken (te) klein zijn. Laatst een ander merk houtskool geprobeerd. Een iets...
  8. R

    Biefstuk grillen houtskool of briketten?

    Afhankelijk van dikte van je vlees zou een goede sear gevolgd door ingepakt of op een warme plek laten rusten voldoende kunnen zijn. Zelf werk ik met houtskool en richt de bbq in voor een direct deel (vlak boven de kolen) voor de sear en een indirect deel (voor na de sear). Verder kan je gewoon...
  9. R

    Ribs op de WSM

    Ik heb nu 3x spareribs gemaakt op mijn kamado. Eerste keer op Noskos' 2-1-1 wijze en de laatste keren het recept van Easterwood gevolgd (indirect-175?-105 minuten-bak water). Laatste versie geeft ook heerlijke spareribs (goede bite-komt mooi los) maar is veel sneller klaar. Laatste recept heeft...
  10. R

    Bedrijfs bbq

    Mooie prestatie.
  11. R

    Pulled pork

    Mooie PP! Ik hoop dat je, net als ik, veel plezier gaat hebben van je kamado Joe. Vraagje: waar heb je die mooie chunks vandaan?
  12. R

    Vanavond BCC en Hasselbacks

    Die ben ik vergeten te schieten. Was waarschijnlijk toch niet gelukt vanwege de donkere locatie.
Terug
Bovenaan Onderaan