Morgen ga ik voor het eerst een paar ribben (babybacks) op de WSM uitproberen. Dit wordt voor mij de derde keer dat ik dit soort ribben klaar maak op een BBQ. Eerste waren een groot succes, de tweede minder. Recept was van Beef&Steak (Southern Blues ribs). De eerste keer vielen ze van het bot, de tweede keer waren ze te stug.
Ik heb de ribben bij Beef&Steak vandaan. Er zit erg veel vlees aan! Ik heb de nodige methodes voorbij zien komen, o.a. van dit forum. Rub en saus ben ik over uit. Die staan klaarr. Maar ik heb twee vraagjes:
- De 3-2-1 methode, of toch korter voor babybacks (ondanks het feit dat ze goed bevleesd zijn)?
- Water in de water pan of deze leeg laten?
Ik heb de ribben bij Beef&Steak vandaan. Er zit erg veel vlees aan! Ik heb de nodige methodes voorbij zien komen, o.a. van dit forum. Rub en saus ben ik over uit. Die staan klaarr. Maar ik heb twee vraagjes:
- De 3-2-1 methode, of toch korter voor babybacks (ondanks het feit dat ze goed bevleesd zijn)?
- Water in de water pan of deze leeg laten?