BasBQ
Beef en Steak

Gebruik van cookies

Deze pagina bespreekt hoe cookies door deze site worden gebruikt. Als u deze site blijft gebruiken, stemt u in met ons gebruik van cookies.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door uw webbrowser op uw computer worden opgeslagen op verzoek van een site die u bekijkt. Hierdoor kan de site die u bekijkt dingen over u onthouden, zoals uw voorkeuren en geschiedenis of u aangemeld houden.

Cookies kunnen voor korte tijd op uw computer worden opgeslagen (bijvoorbeeld alleen als uw browser is geopend) of voor een langere periode, zelfs jaren. Cookies die niet door deze site zijn ingesteld, zijn niet toegankelijk voor ons.

Ons cookiegebruik

Deze site gebruikt cookies voor tal van dingen, waaronder:

• Registratie en behoud van uw voorkeuren. Dit houdt in dat u ingelogd kunt blijven en de site in de gewenste taal of weergave kunt houden.
  • Analytics. Hiermee kunnen we bepalen hoe mensen de site gebruiken en verbeteren.
  • Advertentiecookies (mogelijk van derden). Als deze site advertenties weergeeft, kunnen de adverteerders cookies instellen om te bepalen wie een advertentie of soortgelijke dingen heeft bekeken. Deze cookies kunnen door derden worden geplaatst, in dat geval kan deze site deze cookies niet lezen of schrijven.
  • Andere cookies van derden voor bijvoorbeeld Facebook of Twitter. Deze cookies worden meestal door de derde partij onafhankelijk ingesteld, dus deze site heeft geen toegang tot deze cookies.

Extra cookies en cookies ingesteld door derden

Tijdens het gebruik van de site kunnen extra cookies worden geplaatst om informatie te onthouden als bepaalde acties worden uitgevoerd of om bepaalde voorkeuren te onthouden.

Andere cookies kunnen worden geplaatst door externe serviceproviders die informatie kunnen verstrekken, zoals anoniem volgen welke gebruikers de site bezoeken, of ingesteld door inhoud die is ingebed in sommige pagina's, zoals YouTube of andere mediadienstenaanbieders.

Cookies verwijderen / uitschakelen

Het beheren van uw cookies en cookievoorkeuren moet gebeuren vanuit de opties / voorkeuren van uw browser. Hier is een lijst met handleidingen over hoe u dit kunt doen voor populaire browsersoftware:

Meer informatie over cookies

Ga voor meer informatie over cookies en meer informatie over het blokkeren van bepaalde soorten cookies naar de ICO-website Cookiespagina.

Standaard cookies die we plaatsen

Naam Doel
Essentiële cookies
Deze cookies zijn vereist om basisfunctionaliteit mogelijk te maken, zoals beveiliging, netwerkbeheer en toegankelijkheid. Deze kunnen niet worden afgewezen.
xf___crossTab Dit lokale opslagitem wordt gebruikt om informatie op te slaan die wordt gebruikt om tussen tabbladen te communiceren, zoals het huidige 'cross-site request forgery-token'.
xf_cacheKey Dit lokale opslagitem wordt gebruikt om de cachesleutel op te slaan die wordt gebruikt voor offline opslagitems.
xf_consent Deze cookie wordt gebruikt om de cookie toestemmingsvoorkeuren van een gebruiker op te slaan.
xf_csrf Deze cookie wordt gebruikt om de 'cross-site request forgery token' van een gebruiker op te slaan, waardoor wordt voorkomen dat andere applicaties namens de gebruiker kwaadaardige verzoeken kunnen doen.
xf_dbWriteForced Deze cookie wordt gebruikt om aan te geven dat het verzoek moet worden voltooid met behulp van de database schrijf server.
xf_editorDisabled Dit item voor lokale opslag wordt gebruikt om op te slaan of een gebruiker de RTF-editor al dan niet heeft ingeschakeld.
fr-copied-html Dit item voor lokale opslag wordt gebruikt om de gekopieerde RTF-tekst van een gebruiker op te slaan wanneer deze in de teksteditor wordt geplakt.
fr-copied-text Dit item voor lokale opslag wordt gebruikt om de gekopieerde platte tekst van een gebruiker op te slaan wanneer deze in de teksteditor wordt geplakt.
xf_guestUsername Dit lokale opslagitem wordt gebruikt om de gebruikersnaam van een gastgebruiker op te slaan.
xf_inline_mod_* Deze cookies worden gebruikt om de geselecteerde inline moderatie-items van een gebruiker op te slaan.
xf_language_id Deze cookie wordt gebruikt om de geselecteerde taal van een gebruiker op te slaan.
xf_lbSidebarDisabled Dit item voor lokale opslag wordt gebruikt om op te slaan of een gebruiker de lightbox-zijbalk heeft geschakeld of niet.
xf_ls Deze cookie wordt gebruikt om de lokale opslaginhoud van een gebruiker op te slaan in het geval dat zijn browser het standaard lokale opslagmechanisme niet ondersteunt.
xf_multiQuote* Deze lokale opslagitems worden gebruikt om de selecties van meerdere citaten van een gebruiker op te slaan.
xf_notice_dismiss Deze cookie wordt gebruikt om de verborgen meldingen van een gebruiker op te slaan.
xf_push_history_user_ids Dit lokale opslagitem wordt gebruikt om op te slaan welke gebruikers op dit apparaat pushmeldingen hebben ingeschakeld.
xf_push_notice_dismiss Deze cookie wordt gebruikt om te bepalen of een gebruiker de pushmelding al dan niet heeft afgewezen.
xf_push_subscription_updated Deze cookie wordt gebruikt om te bepalen of de voorkeuren van een gebruiker voor een push-abonnement zijn bijgewerkt.
xf_session Deze cookie wordt gebruikt om de sessie ID van een gebruiker op te slaan.
xf_style_id Deze cookie wordt gebruikt om de geselecteerde stijl van een gebruiker op te slaan.
xf_tfa_trust Deze cookie wordt gebruikt om te bepalen of een gebruiker er eerder voor heeft gekozen om dit apparaat te vertrouwen zonder dat verdere tweestapsverificatie gedurende een bepaalde periode nodig is.
xf_toggle Deze cookie en het lokale opslagitem worden gebruikt om de voorkeuren van een gebruiker op te slaan voor het openen of sluiten van verschillende bedieningselementen.
xf_user Deze cookie wordt gebruikt om het "onthoud mij"-token van een gebruiker op te slaan, waardoor de inloggegevens gedurende meerdere sessies kunnen worden bewaard.
xf_visitorCounts Dit lokale opslagitem wordt gebruikt om het aantal ongelezen conversaties en waarschuwingen van een gebruiker op te slaan.
Optionele cookies
We bieden verbeterde functionaliteit voor jouw bezoek op onze site door deze cookies te gebruiken. Als je ze afwijst, is verbeterde functionaliteit helaas niet beschikbaar.
xf_emoji_usage Deze cookie wordt gebruikt om op te slaan welke emoji's een gebruiker onlangs heeft gebruikt bij het opstellen van een bericht.
xf_from_search Deze cookie wordt gebruikt om bij te houden wanneer een gebruiker via een zoekmachine op de site is aangekomen.
Cookies van derden
Cookies die door derden zijn geplaatst, kunnen nodig zijn om functionaliteit mogelijk te maken in samenwerking met verschillende serviceproviders voor beveiligings-, analyse-, prestatie- of advertentiedoeleinden.
Apple Music Deze cookies worden geplaatst door Apple Music en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Dailymotion Deze cookies worden geplaatst door Dailymotion en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Facebook Deze cookies worden geplaatst door Facebook en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Flickr Deze cookies worden geplaatst door Flickr en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Giphy Deze cookies worden geplaatst door Giphy en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Google Analytics Deze cookies worden geplaatst door Google Analytics en kunnen worden gebruikt voor analyses.
HCaptcha Deze cookies worden geplaatst door HCaptcha en kunnen worden gebruikt om legitiem verkeer te verifiëren.
Imgur Deze cookies worden geplaatst door Imgur en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Instagram Deze cookies worden geplaatst door Instagram en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Meta Deze cookies worden geplaatst door Meta en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Pinterest Deze cookies worden geplaatst door Pinterest en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Reddit Deze cookies worden geplaatst door Reddit en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
SoundCloud Deze cookies worden geplaatst door SoundCloud en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Spotify Deze cookies worden geplaatst door Spotify en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
TikTok Deze cookies worden geplaatst door TikTok en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Tumblr Deze cookies worden geplaatst door Tumblr en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Twitch Deze cookies worden geplaatst door Twitch en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Twitter Deze cookies worden geplaatst door Twitter en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
Vimeo Deze cookies worden geplaatst door Vimeo en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van ingesloten inhoud.
YouTube Deze cookies worden geplaatst door YouTube en kunnen worden gebruikt voor analyse, het verifiëren van legitiem verkeer of andere ingesloten inhoud.
Terug
Bovenaan Onderaan