Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik had de laatste keer dat ik eikenmot niet aankreeg en beukenmot wel. Beiden geleverd door de sponsor, maar beukenmot leek wat fijner te zijn (meer zaagsel waar eikenmot meer op schaafsel leek).
Als je maar zorgt / laat zorgen voor voldoende ondersteuning direct onder het ei. Het is toch een heel gewicht dat gedragen moet worden en pallets worden niet uit hardhout gemaakt...
De aspan en de pook gebruik ik elke keer. Pizzasteen wordt hier ook regelmatig gebruikt. Platesetter is zoals je zegt een must have. Wel zou ik je keuze voor een medium nog eens overwegen. Je gaat een aanschaf voor het leven doen en voor iets meer heb je een Large. Die is qua rooster even groot...
Ik heb het kleinste stuk ontdooid in de koelkast. Toen bleek dat de diverse spiergroepen toch behoorlijk omvliesd waren. Ik heb geprobeerd om ze zo goed mogelijk schoon te maken en heb vervolgens een proefstukje afgesneden om als biefstuk te grillen (350 graden tot kern 42, onder folie...
In afwachting van een tafel heb ik een half jaar vanaf de grond gewerkt, lees met een tegel eronder en de BGE op drie keramische pootjes. Dat ging goed. Nu ik echter een tafel heb wil ik niet meer anders. De belangrijkste twee voordelen zijn de werkhoogte die een stuk prettiger is en de...
Ik las net dat de achterbout van een kalf/jaarling vaak gebruikt wordt voor biefstukjes. Snel maar eens een stukje ontdooien om de kwaliteit van dichtbij te bekijken. Geen vervelend geschenk in ieder geval, en als ik de kiloprijzen op internet zie mogen we de schenker best een extra bedankje sturen!
Kijk, daar heb ik mijn forumvriendjes voor! :D
Zou het omdat het hier om een kalf gaat ook sappiger zijn dan bij het volwassen dier? Stoof is zeker een optie, maar wellicht zijn er nog meer mogelijkheden?
Hier gaat er de kiloknaller op van de Sligro/Makro/Hanos, net waar het in de aanbieding is. Je betaalt dan zo'n ?10 per kilo. Mijn zalm gaat altijd volgens het recept van Mac. Met platesetter ertussen op de BGE Large omdat ik ??n keer zonder heb gedaan en het stuk boven de CSG toch wat gegaard...
Lekker hoor!
Met welke tool van je kitchenaid meng je vervolgens de kruiden door het gehakt? De deeghaak? Hij zit er zo ver in op de foto dat ik het er niet uit kan halen.
Volgende keer maak ik 2 procureurs waarbij er ??n direct de bestemming bitterbal krijgt. Die vinden we hier fijner dan kroketten (meer korst en ook kleinere porties waardoor het als borrelhapje ook nog kan. Kroketten zijn daar te groot voor volgens de vrouw des huizes...)
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.