BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door BARBQ

  1. B

    Nieuwe gebruiker WSM - Temp vraagje

    Ieder zijn ding. Mijn eerste stukken vlees heb ik ook gewoon genuttigd, begonnen met beenham en kip, daar kan weinig aan fout. Maar wat ik nu na die tijd maak blijft door constante temp sappiger en dsu beter van smaak. Al doende leert men he.
  2. B

    Nieuwe gebruiker WSM - Temp vraagje

    Als je WSM nog nooit gebruikt is zou ik hem ook inbranden. Ga aan de gang (met vlees dat je waarschijnlijk niet gaat eten) om een "rooklaag" op je wsm te zetten. Deze laag isoleert en zorgt voor minder schommeling. Mijn ervaring is dat hoe meer je hem gebruikt, hoe meer isolatielaag des te...
  3. B

    Big green egg vs Primo oval vs Weber

    Ga je roken of grillen? Of beide en heb je al een Kettle of nog niet? Indien je al een kettle hebt, koop er een WSM bij en je kunt beide (eventueel tegelijk). Heb je niets dan kun je gaan voor een Kamado grill. Bedenkt dan wel dat je niet beide tegelijk kunt doen, dus of roken, of grillen...
  4. B

    Altijd 3,5% korting op Ecobrasa (en andere BBQ spullen)

    Je kunt een grote omdraaien en een oud blik soep gebruiken als verhoger voor je aanmaak blokkies. Dan lukt het zeker!
  5. B

    Zalm warm roken

    even online zoeken naar pekel verhoudingen met zout en suiker, te zout dan wat minder zout per liter gebruiken en iets meer kruiden (of suiker). Daarna goed laten drogen en vervolgens met Ahornsiroop glazen en dan roken. Topper!
  6. B

    Buitenkeuken en laungebank

    ziet er goed ujit, ik ben ook naar zo iets op zoek om te maken. thx voor een extra idee voor mijn buietnkeuken
  7. B

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Op gas? daar rij ik op.... ;-)
  8. B

    Naar welke barbecue & merk gaat jullie voorkeur?

    OTP57 EN WSM47
  9. B

    Pig Wing Project (aka Oerhammetjes)

    Ik ga je volgen. He er zelf ook in de vriezer, maar weet nog niet echt hoe ik ze klaar wil maken. leuk om andere te volgen en idee?n op te doen!
  10. B

    Vandaag eten we ge?njecteerde PP

    Ik doe de minion methode, bak vol met kolen, gaatje in het midden laten, afhankelijk van het type briketten wat je gebruikt, ergens tussen de 12-25 briketten. dan hout er op en even warm laten worden. Daarna kokend water in de waterpan en op temp laten komen. Even reguleren met de ventilatie...
  11. B

    Vandaag eten we ge?njecteerde PP

    Ik heb ook Ecobrassa en Weber, Weber gloeit bij mij kouder met meer briketten dan de kokos variant, echter dat kan bij mij komen omdat ik pas vrij laat (lauw) water in de waterpan had gedaan (bij Weber briketten alleen nog maar gewerkt met meteen kokend water in de waterpan). Weber briketten...
  12. B

    Hulp bij reparatie OTP nodig!!!!

    tegenwoordig zitten de poten ook vast met indruk pen, net als bij een tentstok, heb ik een twee jaar geleden nog aangegeven bij accountmanager, stom toevallig nu aangepast!
  13. B

    Hulp bij reparatie OTP nodig!!!!

    ik heb dit ook gehad, zelfs toen de BBQ aanstond. Hij viel totaal om met brandende kolen! Dit aangemeld bij Weber en toen netjes een vervangende kettle en poten gekregen.
  14. B

    Getrokken Varken en Kroketten

    zo goeie tip. gaan we proberen =D>
  15. B

    Help ik heb een kamado dilemma

    Hoi ik ben ook bezig geweest met deze auplex kamado. Door de offici?le importeur wordt de XL afgeraden. Deze is te groot en te swaar voor het gebruikte ateriaal en dus kunnen er onderdelen kapot gaan. Ik heb bewust gekozen voor een wsm naast mijn otp 57. Daar kan ik alle kanten mee op o.a. ook...
Terug
Bovenaan Onderaan