Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ieder zijn ding. Mijn eerste stukken vlees heb ik ook gewoon genuttigd, begonnen met beenham en kip, daar kan weinig aan fout. Maar wat ik nu na die tijd maak blijft door constante temp sappiger en dsu beter van smaak. Al doende leert men he.
Als je WSM nog nooit gebruikt is zou ik hem ook inbranden. Ga aan de gang (met vlees dat je waarschijnlijk niet gaat eten) om een "rooklaag" op je wsm te zetten. Deze laag isoleert en zorgt voor minder schommeling. Mijn ervaring is dat hoe meer je hem gebruikt, hoe meer isolatielaag des te...
Ga je roken of grillen? Of beide en heb je al een Kettle of nog niet?
Indien je al een kettle hebt, koop er een WSM bij en je kunt beide (eventueel tegelijk). Heb je niets dan kun je gaan voor een Kamado grill. Bedenkt dan wel dat je niet beide tegelijk kunt doen, dus of roken, of grillen...
even online zoeken naar pekel verhoudingen met zout en suiker, te zout dan wat minder zout per liter gebruiken en iets meer kruiden (of suiker). Daarna goed laten drogen en vervolgens met Ahornsiroop glazen en dan roken.
Topper!
Ik doe de minion methode, bak vol met kolen, gaatje in het midden laten, afhankelijk van het type briketten wat je gebruikt, ergens tussen de 12-25 briketten. dan hout er op en even warm laten worden. Daarna kokend water in de waterpan en op temp laten komen. Even reguleren met de ventilatie...
Ik heb ook Ecobrassa en Weber, Weber gloeit bij mij kouder met meer briketten dan de kokos variant, echter dat kan bij mij komen omdat ik pas vrij laat (lauw) water in de waterpan had gedaan (bij Weber briketten alleen nog maar gewerkt met meteen kokend water in de waterpan). Weber briketten...
tegenwoordig zitten de poten ook vast met indruk pen, net als bij een tentstok, heb ik een twee jaar geleden nog aangegeven bij accountmanager, stom toevallig nu aangepast!
ik heb dit ook gehad, zelfs toen de BBQ aanstond. Hij viel totaal om met brandende kolen! Dit aangemeld bij Weber en toen netjes een vervangende kettle en poten gekregen.
Hoi ik ben ook bezig geweest met deze auplex kamado. Door de offici?le importeur wordt de XL afgeraden. Deze is te groot en te swaar voor het gebruikte ateriaal en dus kunnen er onderdelen kapot gaan.
Ik heb bewust gekozen voor een wsm naast mijn otp 57. Daar kan ik alle kanten mee op o.a. ook...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.