Girlscangrill
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Stuur je die dan wel even door? Je hebt mijn nummer!Schieten we daar ook meteen een plaatje van!
Verstuurd vanaf mijn IN2023 met Tapatalk
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stuur je die dan wel even door? Je hebt mijn nummer!Schieten we daar ook meteen een plaatje van!
Een breed onderwerp doet het altijd goed hé.Dit lijkt me een heerlijk onderwerp @SandyMan. Ik zit al een tijdje te broeden op een Frans gerecht. Ben al een tijdje aan het Google op de ingrediënte en eventuele vervangers. Ik hoop echt dat ik de spullen ga vinden.
Voor het werk kom ik zo nu en dan wel eens ergens. En ook Frankrijk. Mooie projecten gedaan. Service verleend. Storingen opgelost. En aan het eind van het liedje moet er altijd gegeten en gedronken worden. Dan leer je het echte Frankrijk kennen. Die Fransen vallen nog best wel mee hoor. Zeker als er drank in zit hahaha
Dat is echt smullen! Maar bij zoiets simpels moet je wel met een fantastische foto komenCamenbert in houten doosje op q
ik vermoed eerder "Coq à la bouteille de vin"Het is nu wachten op de eerste “canette de bière poulet”
Schitterend land Frankrijk. Met een heerlijke culinaire keuken en dito wijn
het noorden heeft zeker zijn goede gerechten maar heeft eerder een slechte reputatie.Dat zal dan wel afhangen van de locatie waar je zit. In het noorden kan dat tegenvallen
In het Zuiden heb ik betere ervaringen.
Maar zoals sommige enkelingen hier, heb ik ook niet veel met Frankrijk. Ik rij dan lever ff een stukje door naar Italië.
Maar we gaan toch nog eens proberen mee te doen.
Ge moet idd wel weten waar ge gaat. Een 15 jaar terug in het noorden van Frankrijk op een hotelletje geweest met een hele bende motards. Ik had 's middags gelezen aan de eetzaal dat het coq au vin ging zijn. 's Avonds zitten we aan tafel en wordt het eten opgediend en die gast die naast mij zit vraagt aan mij wat dat moest voorstellen. Toen ik zei dat het coq au vin was, kreeg ik als antwoord: 'Ik heb al 20 jaar mijn eigen restaurant waarin ik ook de chef kok ben, maar dit is alles behalve coq au vin'. Die 3 dagen hebben we daar echt wel vreselijk gegeten.het noorden heeft zeker zijn goede gerechten maar heeft eerder een slechte reputatie.
Je moet weten waar je gaat maar dan je heel lekker eten voor veel schappelijkere prijzen als in België.
ik vermoed eerder "Coq à la bouteille de vin"
Toch niet nu al begonnen met excuses te verzinnen? Ook in België kun je boodschappen laten bezorgenZelf denk ik vooral aan sardienes die ze in de kuststreken overal op de kaart hebben staan. Nog niet gemaakt. Dus mss eens op broeden als covid me niet gaat vloeren.
Edit: Was gisteren nog wat aan het goegeloe aant doen en kwam iets frans tegen dat ik ook in een receptenboek was tegen gekomen. En ik dacht meteen 'Hey, dat wordt 'm'
Zal wel pas na mijn quarantaine in de winkel geraken. dus geen sardines.
Toch niet nu al begonnen met excuses te verzinnen? Ook in België kun je boodschappen laten bezorgen