BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door lxtte

  1. L

    varkens en kip grillworst

    Lekker! Ik wil ook graag weten welke darm je hiervoor best gebruikt?
  2. L

    zalm lang of kort roken (koud)

    Ik heb deze winter het recept van Noskos gebruikt, is ons allemaal zeer goed bevallen! Niet te zout en niet t? rokerig
  3. L

    Uit het mooie West-Vlaanderen

    Hierheen uitgeweken West-Vlaming  :) welkom!
  4. L

    Worst workshop 28 januari 2017 bij Vuur en Rook te Lunteren

    De rookworsten zijn geslaagd, bleek maar erg lekker! De allereerste keer dat ik er eentje at, samen met wat stoemp euh stamppot  ;)
  5. L

    Italiaans gehaktbrood / fatty met spinazie en mozzarella

    Ik vind die fattys er doorgaans te vettig (what's in a name) uitzien maar deze is de eerste waarvan ik denk mmmmmmm moet ik ook eens proberen Ziet er lekker uit!
  6. L

    Worst workshop 28 januari 2017 bij Vuur en Rook te Lunteren

    Ik heb mijn worsten goed laten drogen in de koelkast en ze zijn vandaag 12 uur in de koude rook gegaan... ze zijn echter heel erg bleek en ik voel ook geen verschil qua structuur... ik zou na de rook toch al een donkere worst moeten hebben of niet? Het was wel erg vochtig buiten, kan dat er...
  7. L

    Worst workshop 28 januari 2017 bij Vuur en Rook te Lunteren

    Ik had begrepen na het roken evt vacumeren en daarna invriezen. Rustig laten ontdooien en dan wellen
  8. L

    Worst workshop 28 januari 2017 bij Vuur en Rook te Lunteren

    De pat? zit in de oven, ben eens benieuwd! Morgen de rookworsten in de smoker  :)
  9. L

    Gevulde chicken lollipops

    Ziet er erg lekker uit!
  10. L

    BBQ met de Kerst

    Op kerstavond een cote a l'os, niet traditioneel maar wel lekker  ;)
  11. L

    Fotowedstrijd november 2016 "Bij de borrel"

    Van mij krijgen jullie een wazige iPhonefoto: Ik krijg 'm niet kleiner, sorry! Hier is het draadje: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=15848.msg256670#msg256670
  12. L

    Spaanse borrel

  13. L

    Pepers drogen

    Goed gelukt! Pepers worden vaak eerst koud gerookt en daarna gedroogd maar op deze manier zijn het wat minder stapjes. Probeer ik volgend jaar ook met de oogst!
  14. L

    Worst workshop 28 januari 2017 bij Vuur en Rook te Lunteren

    Ik wil me ook graag aansluiten + mijn wederhelft! Is een eindje rijden vanuit Oost-Vlaanderen maar dan maken we er maar een weekendje van  ;)
  15. L

    Fotowedstrijd november 2016 "Bij de borrel"

    Mooie prijs! Ik heb elke maand de intentie maar ergens halfweg de maand ben ik het altijd vergeten  :-O
Bovenaan Onderaan