Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik vind die fattys er doorgaans te vettig (what's in a name) uitzien maar deze is de eerste waarvan ik denk mmmmmmm moet ik ook eens proberen
Ziet er lekker uit!
Ik heb mijn worsten goed laten drogen in de koelkast en ze zijn vandaag 12 uur in de koude rook gegaan... ze zijn echter heel erg bleek en ik voel ook geen verschil qua structuur... ik zou na de rook toch al een donkere worst moeten hebben of niet?
Het was wel erg vochtig buiten, kan dat er...
Van mij krijgen jullie een wazige iPhonefoto:
Ik krijg 'm niet kleiner, sorry!
Hier is het draadje: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=15848.msg256670#msg256670
Goed gelukt! Pepers worden vaak eerst koud gerookt en daarna gedroogd maar op deze manier zijn het wat minder stapjes. Probeer ik volgend jaar ook met de oogst!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.