BasBQ
Beef en Steak

Spaanse borrel

 

lxtte

Sprokkelaar
Berichten
48
Zaterdag kwam een vriendin eten die geen vegetari?r meer is maar je kan ze toch nog geen plezier doen met grote hoeveelheden vlees dus werd het voornamelijk vis. Zo ook bij het aperitief en aangezien het hoofdgerecht pa?lla zou worden, heb ik ook maar wat Spaansgetinte hapjes op de WGA gelegd.

Er gingen enkele makreelfilets op het de bbq, die hadden niet veel meer nodig dan wat peper, zout en olijfolie. Erg lekker, vond ik, al bleef het vel wel aan het rooster plakken. In feite niet zo erg want dan ben je meteen van die graten verlost ook.

CBD11803-210B-4976-926D-F03C76A066D9_zpswp7wkchd.jpg


Er werd ook wat inktvis gegrild. Ik had wat inktvistubes gekocht en die wat inkepingen gegeven. Daarna gekruid met peper, zout, venkelzaad en olijfolie. Nadat ze heel eventjes op de bbq waren geweest, werden ze besprenkeld met een vinaigrette van olijfolie, citroensap, citroenzeste, munt en rode pepers (recept Jamie Oliver). Ik was er zelf niet gek van, nooit geweest trouwens maar het gezelschap vond het erg lekker.
AF10CDCA-4A17-40F6-8506-8AF70CE7AF0C_zpsxahzjbbz.jpg

FD19C826-8323-4878-AE1F-F154EF49F19B_zpsrab1egtg.jpg



Naast alle vis zorgde ik ook voor wat lookbrood en een zelfgedraaide chorizo. Een tijdje geleden maakte ik worst, o.a. Verse chorizo. Ook deze viel erg in de smaak!

716F21AB-D65E-45A6-A270-B96076848351_zpsttlfeflg.jpg



Alle hapjes samen:

8F47CEFA-A29E-44BF-B8BB-706E63FFA1B6_zpsnyxr2yjm.jpg


Dit was het hoofdgerecht (niet van de Q):

AE85489A-CF3A-422A-BB58-3229DC095B09_zpsdokhhdm3.jpg



Bedankt voor het kijken!
 
Lekker, mooie schotel :) !
 
Lijkt me heerlijk.
 
mooi hoor
 
Dat was vast erg lekker, mooi werk hoor!
 
Prachtig hoor. Zelfs zelfgemaakte worsten. Respect.
 
Terug
Bovenaan Onderaan