Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
noskos zei:Ik mis wel ons mooie logo
Die krijg je echt niet meer gaar en gepulled.ReneR zei:Er ligt een slager op die kooltjes.....
BertM zei:Klopt, maar ook in de 192.168.2 range doet hij het niet.. En ze hebben een password op de router gezet. Dat heb je dus als je er niet bij bent tijdens de installatieNosmo zei:Als jouw experia box adressen uitgeeft in de 192.168.2.X range en je stelt de HM in op 192.168.1.X dan gaat dat niet werken en is jouw HM onbereikbaar voor de andere computers op jouw netwerk.
Met de Linksys werkt het dan wel weer want die geeft standaard adressen in de 192.168.1.X range.
mrwolf zei:Wie heeft de Heatermeter in combinatie met een mini Smokey Joe UDS en wil de PID settings delen?
mrwolf zei:Ik heb vandaag de maiden run gehad van mijn Heatermeter op de mini UDS, gerookte kipfilet. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de werking, wat een gemak zeg. De nerd/gadget freak in mij is helemaal blij
Ik heb mijn Maverick 733 mee laten lopen tijdens de run om de werking van de HM te controleren.
1. Ik deed het deksel open om de kip te plaatsen, en de lid detection ging netjes af. Ik wist alleen niet dat ik deze modus zelf weer uit moest zetten, dus dat ging even mis
2 en 3. Na 3 kwartier zag ik een aanzienlijk temperatuurverschil tussen de HM en de Maverick, zowel de food probe als de pit. Ik heb de offset voor beiden aangepast, waardoor er 2 hikjes in de grafiek zitten.
4. Tijdens de run was ik wat aan het spelen met de alarmsettings. Ik zette de food probe op een alarm van 69, en ineens ging de pit temp ook naar 69! Dat was niet de bedoeling!
5. Even de deksel eraf voor een testje...
6. Kip is klaar
Een paar dingen vielen me verder nog op:
- de afwijking tussen de Maverick en de HM bleef ook na de aanpassing bestaan bij de food probe, de pit bleef gelijk. Dat kan zijn omdat beide probes in een ander stukje kip zaten, maar op het einde gaf de Maverick 73 graden aan, en de HM 68, dus zelfs al n? een aanpassing van 5 graden. Iets om erg goed in de gaten te houden, ik ga alle probes binnenkort even testen met ijs en kokend water.
- ik had de minimum fan speed op 10% gezet, maar hij ging steeds terug naar 0. Voor het resultaat niet zo erg, de temperatuur was goed constant, al moest er veel bijgeblazen worden zoals te zien is.
- ik heb op geen enkele manier een alarmsignaal kunnen triggeren, wel in de webinterface, maar geen akoestisch signaal.
50%Bert zei:Ik denk dat de instellingen van jouw fan nog niet goed zijn.
Waar staat de maximum fan speed op?
Die was heerlijk, maar misschien net te droog. Oefening baart kunst!Oja het belangrijkste vergeten, hoe smaakte de kip?
mrwolf zei:50%Bert zei:Ik denk dat de instellingen van jouw fan nog niet goed zijn.
Waar staat de maximum fan speed op?
mrwolf zei:Dat was bij mij ook het geval. Zie http://www.bbqgenootschap.nl/forum/low-slow/ook-maar-aan-de-gerookte-kip/msg112510/#msg112510 voor tips om de kip minder droog te krijgen.Die was heerlijk, maar misschien net te droog. Oefening baart kunst!uipko zei:Oja het belangrijkste vergeten, hoe smaakte de kip?