BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Scoozy

  1. Scoozy

    Vleesbrood Maison

    Heel simpel en lekker: In dit geval was het een manier die mijn grootmoeder steeds maakte en bij ons het liefst wordt gegeten, - 1 1/2kg Gemengd varkens/rund gehakt - 4 eitjes - +/- 150 gr paneermeel moet je een beetje bekijken aan de binding Dit meng ik in de kitchen aid robot tot een...
  2. Scoozy

    Vleesbrood Maison

    Mijn eerste gerechtje op de Weber Smokefire XE4, Dit is iets wat regelmatig in de oven gemaakt wordt en waar iedereen dol op is, simpel maar ozo lekker, dus bij deze het eens geprobeerd op de Weber Smokefire met de Grill Academy Blend pellets en het was een succes, kleine 3u 45min op 110°C en...
  3. Scoozy

    Weber Smokefire EX4 GBS

    Vandaag maar eens mijn nieuwe Weber Smokefire GBS 2gen inbranden tussen de buien door zodat deze klaar is voor verder gebruik :) Na een 2 tal maanden reviews & YouTube filmpjes te zien over vergelijkingen met andere merken toch maar voor de weber gekozen en moet zeggen wauw is letterlijk "Build...
  4. Scoozy

    Rooster schoonmaken/branden?

    Je spoelt hem toch af nadien dus is niets meer van te bespeuren hoor :)
  5. Scoozy

    Hallo allemaal

    Welkom :)
  6. Scoozy

    Goedeavond leden van het BBQ genootschap

    Welkom !
  7. Scoozy

    Hallo allemaal..

    Welkom Ronald !
  8. Scoozy

    Dag genootschap

    Welkom :)
  9. Scoozy

    Even voorstellen

    Welkom !
  10. Scoozy

    Even voorstellen

    Welkom!
  11. Scoozy

    Voorstellertje

    Welkom :)
  12. Scoozy

    Hallo

    Welkom :)
  13. Scoozy

    Voorstellen

    Welkom :)
  14. Scoozy

    10 spareribs op een 57 in combinatie met een diffuser plate

    Het zou de eerste 2u zijn en het laatste uurtje opdrogen de 2u inpakken gaan in 2 ikea schotels in de oven overdekt met appelsap & bruine suiker en folie eroverheen.
Terug
Bovenaan Onderaan