BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door LeonQ

  1. L

    Livar Pork Rack

    Wauw, ziet er prachtig uit. Dat zal wel gemaakt hebben!
  2. L

    Eerste keer Char Siu

    Ziet er heerlijk uit! Welk recept heb je gebruikt?
  3. L

    1e keer Pulled Porc

    Succes! Lekker met dit weertje!
  4. L

    Eerste Pulled Pork

    Succes vandaag, ben benieuwd naar het temperatuurverloop!
  5. L

    De eerste pp

    Succes vandaag!
  6. L

    Maiden run Dutch Oven, Irish Stew met guinness

    Heerlijk, deze staat ook op de verlanglijst als ik de DO ga gebruiken!
  7. L

    Buikrib en Picanha

    Even een update (gisteren te brak om nog een verhaaltje te typen ;-) ) Het plan was om rond 6 uur de rib klaar te hebben zodat daarna de Picanha op de Q kon. Gisteren rond 12 uur de Q aangestoken en op temperatuur laten komen. Ring van briketten gemaakt, blokken rookhout toegevoegd (appel)...
  8. L

    Buikrib en Picanha

    Eigenlijk is dat heel logisch, helemaal niet over nagedacht [emoji15]  Volgende keer beter dan maar...
  9. L

    Buikrib en Picanha

    Margarine, vloeibare in dit geval  :)
  10. L

    Kies hier de winnaar voor de fotowedstrijd, april: "Lente BBQ"

    Moeilijke keuze dit keer inderdaad! Toch gestemd.  :)
  11. L

    BCC voor de eerste keer

    Mooi kleurtje! Gefeliciteerd met je tokkie!
  12. L

    Steak-Sandwich

    Wauw, prachtig broodje zo! Verstuurd vanaf mijn Nexus 5X met Tapatalk
  13. L

    Eerste keer Pulled Pork

    De temperaturen zijn handmatig gemeten, daarna in Excel gezet en daar een grafiek van laten maken, handmatig dus. Pit temperatuur is afgelezen van de Q zelf (zit een temperatuurmeter net onder het bovenste rooster) en Meat temperatuur is gemeten met de Ikea Fantast.
Terug
Bovenaan Onderaan