Hallo allen ,
Als het goed is krijg ik a.s donderdag/vrijdag een procureur (vers van het mes)
Nu wilde ik daarvan mijn eerste pulledpork gaan maken.
Ik heb dus een otp57 mt en misschien zeker niet onbelangrijk houtskool i.p.v briketten
Nu ga ik vandeweek nog een maverick dual probe bestellen en een marinade spuit
Dus aan de materialen zal het niet liggen (denk ik)
De bedoeling is natuurlijk indirect q-en
Maar hoeveel houtskool om te beginnen? Een grote weber starter vol?
Moet ik er ook wat ongebrande/verse eerst onderop leggen en daar de gloeiende overheen?
Wat als de temperatuur zakt, moet je dan wat kool erbij gooien of weer eerst in de starter zodat ze al gloeien?
Las ook iets van een hitte-schild is dat nodig?
En welke temperatuur moet ik zo constant mogelijk zien te houden? 120 graden dome?
Hopelijk krijg ik wat antwoorden en hopelijk kan ik er een leuk verslag van doen als het zover is
Groeten Michel
Als het goed is krijg ik a.s donderdag/vrijdag een procureur (vers van het mes)
Nu wilde ik daarvan mijn eerste pulledpork gaan maken.
Ik heb dus een otp57 mt en misschien zeker niet onbelangrijk houtskool i.p.v briketten
Nu ga ik vandeweek nog een maverick dual probe bestellen en een marinade spuit
Dus aan de materialen zal het niet liggen (denk ik)
De bedoeling is natuurlijk indirect q-en
Maar hoeveel houtskool om te beginnen? Een grote weber starter vol?
Moet ik er ook wat ongebrande/verse eerst onderop leggen en daar de gloeiende overheen?
Wat als de temperatuur zakt, moet je dan wat kool erbij gooien of weer eerst in de starter zodat ze al gloeien?
Las ook iets van een hitte-schild is dat nodig?
En welke temperatuur moet ik zo constant mogelijk zien te houden? 120 graden dome?
Hopelijk krijg ik wat antwoorden en hopelijk kan ik er een leuk verslag van doen als het zover is
Groeten Michel