- Berichten
- 338
Zojuist mijn eerste procureur in mijn USM/UDS geplaatst.
Vanmorgen om 6:15 zag het stuk vlees er zo uit:
Om 8:50:
Om 15:00 was de procureur klaar.
Tijd om te pullen:
En op een broodje:
De heatermeter zal het meeste werk doen, dus ik kan ontspannen de nacht in gaan, en over een paar uur kijken hoe het er voor staat.
En omdat jullie graag mee willen kijken hoe de temperatuur oploopt heb ik voor jullie het gebruikelijke grafiekje:
[bbqsession]86[/bbqsession]
Vanmorgen om 6:15 zag het stuk vlees er zo uit:
Om 8:50:
Om 15:00 was de procureur klaar.
Tijd om te pullen:
En op een broodje:
De heatermeter zal het meeste werk doen, dus ik kan ontspannen de nacht in gaan, en over een paar uur kijken hoe het er voor staat.
En omdat jullie graag mee willen kijken hoe de temperatuur oploopt heb ik voor jullie het gebruikelijke grafiekje:
[bbqsession]86[/bbqsession]