- Berichten
- 1.682
Ik doe dat meestal achteraf. Geeft pekelen zonder zwoerd een beter resultaat of maakt dat niet uit?
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Lowietje72 zei:Ik doe dat meestal achteraf. Geeft pekelen zonder zwoerd een beter resultaat of maakt dat niet uit?
JaapAap zei:Kun je trouwens bij het standaard recept kruiden naar smaak toevoegen of geeft dit vermindering in resultaten?
Mike v R zei:Lowietje72 zei:Ik doe dat meestal achteraf. Geeft pekelen zonder zwoerd een beter resultaat of maakt dat niet uit?
Het kan beter intrekken, en met afroken krijgt het vlees meer rook.
Sander72 zei:JaapAap zei:Kun je trouwens bij het standaard recept kruiden naar smaak toevoegen of geeft dit vermindering in resultaten?
Met de goeie kruiden wordt het alleen maar lekkerder!
ilja.roest zei:Vanmorgen een goede ruildeal gedaan:
2 vers geschoten konijnen geruild voor 1,5 kilo buikspek van een Berkshire varken.
Kan nog net op tijd het zout in.
Drossie zei:Mijn stuk buikspek is 2 kg. Ik neem aan dat ik dan qua hoeveelheden pekel alles aanpas, maar dezelfde verhoudingen aanhou?
Camiel zei:vanmorgen ge-checkt; buikspekje ligt mooi cool in de koeling te wachten op de behandeling van vanavond. Het gaat Paddy-bacon worden, bij succes volg tzt het recept
Ren? zei:Gebruik je eigenlijk kristalsuiker of basterdsuiker?
Wit of bruin?