BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Tokke89

  1. T

    Wagyu Short Ribs

    Haha, ze zijn wel erg gemarmerd. Dat is ??n ding wat zeker is. Ze zijn, naar mijn eigen mening, wel erg dun om indirect low en slow te doen. Maar juist een goede dikte om te grillen. Ik vroeg me eigenlijk af of je dan zoiets, net zo als steak, rood laat. Of toch wat meer wel done doet serveren...
  2. T

    Wagyu Short Ribs

    Ja weet ik eigenlijk niet. Heb hier wat op het forum gekeken en ik zie dat meerdere mensen ze ook grillen over hoge hitte. Dus ik dacht misschien wel iets voor bij een gewone barbecue met de familie :) Maar dit zijn geen lekkere stukken vlees om te grillen misschien? bedankt voor de reactie
  3. T

    Wagyu Short Ribs

  4. T

    Eerste keer Brisket

    Oke bedankt voor de tip. Ik heb het stuk nog niet helemaal opgesneden in plakken. Kan ik dan het beste in aluminiumfolie wat jus kappen samen met de brisket en die in de oven?
  5. T

    Brisket Point temperatuur stijgt erg snel.

    net even gekeken, hij is niet meer krom, was misschien door de vetlaag die aan het krimpen was ofzo. de temperatuur is zelfs wat aan het dalen. nu zit hij op 72 graden. Hier alvast een foto op drie en een half uur.
  6. T

    Brisket Point temperatuur stijgt erg snel.

    Net geen drie kilo. Hoewel de temperatuur op de nieuwe plek wat lager is vraag ik me wel af of ik nu de juiste spot te pakken heb. Waar het nu zit is totaal niet het dikste deel. Hij gaat ook helemaal krom staan, maakt dat veel uit?
  7. T

    Brisket Point temperatuur stijgt erg snel.

    Hoi Tinus, Ik heb hem ergens anders erin gestoken, hier is het 74 graden en lijkt hier ook te blijven hangen. (iets te vroeg gepanikeerd :P) moet ik hem nu in folie doen? of nog niet? bedankt nogmaals!
  8. T

    Brisket Point temperatuur stijgt erg snel.

  9. T

    Zondag Pizzadag:D

    Zoals je ziet ligt de mijne ook op een metalen plaat. Ik heb helemaal geen pizzaschep dusja ik moet wel. Ik doe vaak de metalen plaat eerst er even bij op de steen ook al plakt het deeg niet aan het plaatje vast. Is je pizzadeeg misschien wat plakkerig? Het uitrollen op de metalen plaat is vaak...
  10. T

    Brisket point

    Oh nice, das niet ver van me huis :D, Wat kost zo een stuk per kg bij de Sligro als ik vragen mag? :) Ziet er goed uit!
  11. T

    Overcooked of undercooked?

    Bedankt voor de tips :) Dus als ik een sateprikker tussen de ribs insteek en hij gaat er niet gemakkelijk in en uit is het vlees nog undercooked. Bij overcooked zal de sateprikker vooralsnog er maklelijk in en uit glijden als ik het goed begrijp? Nogmaals bedankt :)
Terug
Bovenaan Onderaan