Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Tokke89 zei:goedemorgen allemaal,
Heb vanochtend een Brisket op de bbq gelegd. Deze geeft nu (na een uurtje of drie) aan dat de kerntemperatuur al 79 graden is. is dat niet erg snel? de temperatuur bij het rooster is netjes 110/120 de gehele tijd.
alvast bedankt!
Tom
Tinu$ zei:Hoi Tom, misschien even kijken of je thermometer goed in de brisket zit.
Suc6.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Hans zei:Kromtrekken heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Ben je zeker van de goede roostertemperatuur?
Als dat zo is en kern temperatuur blijft redelijk op ? 70 gr. hangen (wellicht is hij al in de zone) en er is al een mooie bark zou ik wel gaan inpakken.
Veel succes.
Dit was het eerste wat bij me te binnen schoot, maar heb zelf nog geen ervaring met brisket. Wel wil ik dit binnenkort gaan maken dus volg ik de draadjes met intresse. Heel veel suc6 en ben heel erg benieuwd naar jou bevindingen verderTokke89 zei:Hoi Tinus,
Ik heb hem ergens anders erin gestoken, hier is het 74 graden en lijkt hier ook te blijven hangen. (iets te vroeg gepanikeerd)
moet ik hem nu in folie doen? of nog niet?
bedankt nogmaals!
Tinu$ zei:Dit was het eerste wat bij me te binnen schoot, maar heb zelf nog geen ervaring met brisket. Wel wil ik dit binnenkort gaan maken dus volg ik de draadjes met intresse. Heel veel suc6 en ben heel erg benieuwd naar jou bevindingen verderTokke89 zei:Hoi Tinus,
Ik heb hem ergens anders erin gestoken, hier is het 74 graden en lijkt hier ook te blijven hangen. (iets te vroeg gepanikeerd)
moet ik hem nu in folie doen? of nog niet?
bedankt nogmaals!
Net gegeten haha, zal op Low&slow een topic aanmaken
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk