Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De CSG zet ik altijd onder de platesetter (op het 'kolenrooster' van de kamado). De rook komt toch wel bij de gerechten, en hierdoor kan er meer op het rooster liggen zonder de kans dat er iets op de CSG lekt. (Mooi volgooien dat rooster [emoji6])
De kleine starter van Weber past er prima in (mits je het kolenrooster geheel laat zakken). Die is misschien zelfs iets te groot nog qua hoeveelheid kooltjes...
Ziet er heerlijk uit! Lust ik wel [emoji39]
(Wanneer je de grillgrates met de ribben naar beneden legt, heb je weliswaar niet zulke mooi zichtbare strepen, maar wel één en al contacthitte -> maillard reactie -> 1 dikke grillstreep over de hele steak.)
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.