Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
In toevoeging op dat filmpje van noskos wat frits stuurde, als je echt zo zacht wil dat ze van het bot af vallen dan doe je dit vooral in de 2 stap. Het ingepakte. Neem daar echt de volle 2 of zelfs 2,5 uur voor als je zeker wil zijn dat ze van de botjes afglijden.
Er lag inderdaad een deflector shield onder. Met daartussen een paar moeren voor hoogte en toen de pizzasteen.
Probleem was vooral dat de kamado boven de 450 (hoger gaat de meter niet) temp was. En ik te ongeduldig was met het laten afkoelen gok ik, waardoor de pizzasteen nog iets te warm was...
Vandaag voor het eerst pizza proberen te maken, en dan wil je het natuurlijk zelf doen. Dus begonnen met deeg.
Recept gevonden op internet.
500 gram bloem "type 00"
10 gram zout
3 gram gist
300ml lauw water
En een goede scheut (zeg 2 el) olijfolie.
Dit is toen met wat hulp in een mixer met...
Vrijdag avond zitten twijfelen of ik zaterdag pulled pork wilde gaan maken. Ik had het al even uitgesteld i.v.m het weer. En eigenlijk net iets te laat de knoop doorgehakt het toch maar te gaan doen, vandaar dat ik niet alles in huis had (bijvoorbeeld appelsap) voor een goede injectiemix. Dus...
Thnx, normaal staar hij ook wat steviger hoor. Geen idee waarom ik heb op t randje gad gezet vandaag. Gelukkig is het slotje stevig.
Ik heb ze inderdaad in alu gepoft.
Ruimte gebrek op de kamado. Ik ben nog niet in het bezit van een extra platform. (Staat wel op de lijst) en ik ben gewend...
Gezien het lekker weer was vandaag en ik de tijd ervoor had. Besloten om spareribs te maken, met de rub van noskos.
Ik heb ze op de 3-2-1 methode gemaakt. Dus eerst roken met 2 chunks appelhout en 1 Chuck hickory.
Na 3 uurtjes te roken zijn ze heerlijk warm ingepakt in aluminiumfolie, met...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.