BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door RobbertI

  1. R

    Pizza poging

    Hmm, voorbeeld wat ik gevonden had had de deflector zo hoog mogelijk en daar dan de steen op, maar goede om eens te proberen.
  2. R

    Spareribs zwart

    In toevoeging op dat filmpje van noskos wat frits stuurde, als je echt zo zacht wil dat ze van het bot af vallen dan doe je dit vooral in de 2 stap. Het ingepakte. Neem daar echt de volle 2 of zelfs 2,5 uur voor als je zeker wil zijn dat ze van de botjes afglijden.
  3. R

    Pizza poging

    Er lag inderdaad een deflector shield onder. Met daartussen een paar moeren voor hoogte en toen de pizzasteen. Probleem was vooral dat de kamado boven de 450 (hoger gaat de meter niet) temp was. En ik te ongeduldig was met het laten afkoelen gok ik, waardoor de pizzasteen nog iets te warm was...
  4. R

    Bacon whiskey chicken kebab.

    Dit is er zeker 1 om te proberen, het ziet er echt heerlijk uit.
  5. R

    Pizza poging

    Vandaag voor het eerst pizza proberen te maken, en dan wil je het natuurlijk zelf doen. Dus begonnen met deeg. Recept gevonden op internet. 500 gram bloem "type 00" 10 gram zout 3 gram gist 300ml lauw water En een goede scheut (zeg 2 el) olijfolie. Dit is toen met wat hulp in een mixer met...
  6. R

    Beenham speciaal

    Dat ziet er goed uit, ben zelf ook erg fan van beenham. Welke temp heb je aangehouden?
  7. R

    Mijn eerste ribeye

    Heerlijk resultaat! Heb je nu het gietijzeren rooster niet boven het houtskool liggen of zie ik het gewoon niet goed?
  8. R

    Pulled pork op een regenachtige dag

    Vrijdag avond zitten twijfelen of ik zaterdag pulled pork wilde gaan maken. Ik had het al even uitgesteld i.v.m het weer. En eigenlijk net iets te laat de knoop doorgehakt het toch maar te gaan doen, vandaar dat ik niet alles in huis had (bijvoorbeeld appelsap) voor een goede injectiemix. Dus...
  9. R

    Pulled pork op mijn nieuwe bastard!!!

    Dat ziet er smakelijk uit šŸ¤¤
  10. R

    Ribbetjes

    Mooi resultaat, en inderdaad voor de garing dan moet je het"helaas" :devilish:vaker proberen om goed te weten welk verschil de 45min, uur etc doen
  11. R

    3-2-1 "dikbevleesde" spareribs

    Hmm bedankt voor de tip, die zal ik onthouden. Voor de rest over de foto, mijn vrouw is hobbyfotograaf dus die heeft geholpen met het eindresultaat ;)
  12. R

    Moederdag ribben

    Wat een smakelijk uitziend resultaat!
  13. R

    3-2-1 "dikbevleesde" spareribs

    Thnx, normaal staar hij ook wat steviger hoor. Geen idee waarom ik heb op t randje gad gezet vandaag. Gelukkig is het slotje stevig. Ik heb ze inderdaad in alu gepoft. Ruimte gebrek op de kamado. Ik ben nog niet in het bezit van een extra platform. (Staat wel op de lijst) en ik ben gewend...
  14. R

    3-2-1 "dikbevleesde" spareribs

    Gezien het lekker weer was vandaag en ik de tijd ervoor had. Besloten om spareribs te maken, met de rub van noskos. Ik heb ze op de 3-2-1 methode gemaakt. Dus eerst roken met 2 chunks appelhout en 1 Chuck hickory. Na 3 uurtjes te roken zijn ze heerlijk warm ingepakt in aluminiumfolie, met...
Terug
Bovenaan Onderaan