BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork op mijn nieuwe bastard!!!

 
 

Alex1975

Pitmaster
Berichten
661
Vrijdagavond al begonnen met inspuiten van de procureur. Zaterdagavond het uitgelopen vocht weer ingespoten. Zondagochtend vroeg op. Pit temperatuur 120°. Na een uur en elk uur gespoten met whisky, appelsap en appelciderazijn tot na 4 uur toen ingepakt. Beetje bbq saus en beetje whisky vocht en ingepakt met aluminiumfolie en toen laten gaan tot 93°. Bij 93° gecontroleerd en half uurtje door laten gaan. In totaal 9 uur bezig geweest. De broodjes waren weer top!!!
20210523_185706.jpg

20210523_065957.jpg

20210523_091748.jpg

20210523_111301.jpg

20210523_120454.jpg

20210523_171530.jpg

20210523_172131.jpg

IMG-20210523-WA0010.jpg


IMG-20210523-WA0009.jpg
 
Lekker broodje hoor.
 
Dat broodje had ik vanavond graag gegeten. Veel plezier met je Bastard.
 
Ziet er heerlijk uit!
Dat er maar velen mooie recepten mogen volgen op die Basterd😁👍🏼
 
Ziet er goed uit hoor
Had graag geproefd
 
Lekker. Broodje zoet er ook etg goed uit.
 
Ziet er heerlijk uit!
 
Ziet er een heerlijk broodje uit
 
Zo zeg, in broodje had ik direct mijn tandjes willen zetten.
 
Wat een mooie inwijding deze run!
Lekkere broodjes zo, en dan die whisky spray erover heen, mmmmmmm
even noteren als variatie! (y) 🔥
 
Terug
Bovenaan Onderaan