Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Zou ik voor de zekerheid niet doen idd. Volgens mij staat er in het boekje van masterbuilt niks over "inbranden" maar toch zou ik even een paar keer rustig beginnen.. Of het zinvol is weet ik niet
Ik merk zelf geen verschil tussen vers bij de slager of ingevroren bij een online leverancier. Vers vlees bij de supermarkten is veelal ingevroren geweest en bij slagers is dit ook zo bij bepaalde rassen.
Mits goed vacuum verpakt, bij gebruik van een goede vriezer, denk ik dat de kwaliteit...
Ik weet even niet waar de regels op het forum staan maar:
Varkentje is pulled pork, die ga je dus krijgen.
Kippetje/tokkie: beer can chicken (volgens mij mag gevlinderde ook maar not sure)
Bacon: zelfgemaakte bacon tijdens national bacon day volgens mij. Deze moet je elk jaar opnieuw...
Gezien het feit dat ik geen ervaring heb met dit bedrijf durf ik het niet te zeggen. Wat ik wel durf te zeggen is dat een belletje naar het bedrijf in kwestie zal resulteren in het juiste antwoord! ;)
Zoiets heb ik zelf nooit gehad, toevallig vrijdag een picanha gemaakt en was er ook eventjes bang voor een flame up e.d. Het begon zo ontzettend te roken toen ik de picanha met de vetkant naar beneden even wilde grillen (op 230-250) graden..
Jouw verhaal deed me trouwens denken aan dit...
Met Marabu gebruik ik altijd 2 wokkels tegen elkaar aan voor 1 hotspot. Heb al meerdere keren ervaren dat Marabu soms wel eens wilt vonken,zeker met een onbekend merk wat ik ooit eens kocht.
Heb nu ook Marabu van flames en flavour en die doen het aanzienlijk minder, maar wel een klein beetje...
Dag allen,
Heb al een tijdje weinig gepost maar lees nog meer dan voldoende mee hoor en de bbq staat thuis regelmatig aan ;) Even erg druk met werk gehad. Aankomend weekend gaan we met een man of 10 naar een vakantiehuis toe om een paar dagen biertjes te drinken en natuurlijk te bbq'en. Of...
Hoewel een XL zeker zijn voordelen heeft ben ik van mening dat je met een Large + een 2e hands webertje (mag ook nieuw hoor, maar gezien het budget een probleem kan zijn.. ;) )vele malen flexibeler bent. Lijkt meer gedoe maar naar mijn ervaring is alles op 1 kamado plannen qua indeling...
1. Noskos --> informatief met heel veel leuke tips. Daarnaast veel recepten die voor mij ook haalbaar zijn ( lees, niet alleen wagyu a €200).
2. Nasq --> Vind ik eigenlijk vergelijkbaar met Noskos, logisch ook aangezien ze elkaar erg goed kennen volgens mij. Heb alleen het idee dat noskos net...
Ziet er lekker uit! Waar heb je de ribs mee gemarineerd als ik vragen mag? En voor hoe lang doe je zoiets? Heb zelf alleen nog gebruikt gemaakt van verschillende dry rubs
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.