Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Man man man. Wat een fantastische manier van eten bereiden is dat bbqen toch. Ik lees geen boeken. Maar deze echt gebeurende verhalen lees ik zo graag. Ik volg!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik ben het me je eens! Laatst met een collega had ik het er ook over. Ik zei. Ik heb liever die ribs met minder vlees. Hij verklaarde me voor gek. Maar dit is inderdaad ook mijn ervaring. Dat extra stuk 'vlees ' is erg vet.
Geloof dat alles verteld is [emoji1303]. Ikzelf weet ook niet goed wat ik met die sensor in de deksel aanmoet. Zeer matige indicatie van de dome temp.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Je legt hem er gewoon los bovenop .. Temp regel je verder met t instelling wieltje. Deksel laat je op de ketel. Kijken is niet koken he ;)
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Mooi verhaal !
Misschien is de tip top temp iets voor jou? Zie mijn draadje.
Tip voor de sparerib: Google op; Fall of the bone 2.0
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.