BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Grillvanize

  1. Grillvanize

    1e Brisket

    Mooie brisket! Ik ben erg benieuwd hoe je aan zo'n Pit Barrel Cooker bent gekomen? De transport kosten vanuit America zijn toch erg hoog of niet?
  2. Grillvanize

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Mooie aanwinst Apie!
  3. Grillvanize

    Black Basterd ook van cordieriet. Of toch voor de BGE gaan ...?

    Een BGE Medium is nagenoeg gelijk qua formaat aan een Joe Junior. Ik het met je eens dat je niet zo vaak een keramische BBQ zult kopen, misschien wel meerdere formaten door de jaren heen ;) Maar dat een BGE nu de 'beste' is zal ik nooit zeggen. Ik denk dat Primo, Komodo, Grill Dome, Kamado Joe...
  4. Grillvanize

    Black Basterd ook van cordieriet. Of toch voor de BGE gaan ...?

    Bedoel je zoiets Sander72, ik vind ze ook wel schattig: Ik heb er laatst eentje bekeken in Almere en zo'n Junior is echt wel groter dan ik verwachte, en dat voor nog geen 500 eurie.
  5. Grillvanize

    Black Basterd ook van cordieriet. Of toch voor de BGE gaan ...?

    De Kamado Joe jr. lijkt mij ook een mooie optie. Kwalitatief echt wel vergelijkbaar, qua gewicht iets zwaarder dan een BGE. Ik gebruik naar alle tevredenheid een Joe Classic en zou graag een junior toevoegen. (mijn dochter van 3 vind ze ook schattig en denkt zelfs dat het kinder BBQ's zijn...
  6. Grillvanize

    Aller eerste run(Low and Slow PP)

    Mooie reportage en gefeliciteerd met je knor.
  7. Grillvanize

    BBQ Shroomballz

    Die balletjes zien er geinig uit en lijken me ook erg smakelijk. Deze plaats ik ook op mijn todo lijst. Dank voor het delen.
  8. Grillvanize

    Weber spit

    Ik gebruik mijn spit het zelfde als Gerard, roosters eruit, lekbak met water erin en grillen maar. Voornamelijk kippetjes. Ze blijven super mals door de constante verplaatsing van de sappen in het vlees. Ook beenhammetjes kun je heerlijk grillen aan 't spit.
  9. Grillvanize

    Fatty met vulling

    Ziet er z??r smakelijk uit!
  10. Grillvanize

    mooie dag voor een PP sessie

    Ik neem aan van wel, lijkt me leuk.
  11. Grillvanize

    mooie dag voor een PP sessie

    Ik heb mijn post aangevuld met de statistieken van de sessie, ik heb 1x een extra blokje rookhout toegevoegd.
  12. Grillvanize

    mooie dag voor een PP sessie

    @Tom: na 5 uur het glazuur erover, 2 uurtjes later inpakken. Het is werkelijk een heerlijk recept, als je dit aanhoud kan het niet misgaan.
Terug
Bovenaan Onderaan