BasBQ
Beef en Steak

Fatty met vulling

 
 

Antonv

Sprokkelaar
Berichten
43
Gisteren voor het eerst een Fatty gemaakt vulling gemaakt van kipgehakt met champignons en appel en cranberry's
0b8ef9dd395d8d38d982833b60bb46ac_zps9daa1fea.jpg

1,5 kg h.o.h. Gehakt
9d89af31eb8e4db43e50dfe495eb3313_zps159f941f.jpg

Matje gevlochten.
4916559966ff965c21205dcf3cd66daa_zpsa3588ee8.jpg

Kaas erop met bbq saus
b9ddb935f11472ab164622a580a0f9b6_zps4fe0fa10.jpg

Vulling erop, en dan oprollen.
44739e8ae8163655fbc1c5482c6df9fa_zps3c0f5ee2.jpg

Past precies op de WSM.
56931fc8dea1794095192d9f02b72c99_zps47293172.jpg

Na 4 uur 88 graden kerntemp.
a9eac91e89d013291d4365e9e64f5806_zps0a3a54bf.jpg

Resultaat: lekker maar volgende keer nog ff wat meer kaas voor de smaak.
Bedankt voor het kijken.


 
Mooie vulling, vind 88 graden wel hoog, maar weet niet goed hoe kippengehakt zich hier bij houd
 
Ziet er z??r smakelijk uit!
 
Lekker!
Had je het kipgehakt voorgebakken?
 
die had ik best wel willen proeven
 
Moet ik toch ook eens gaan doen, ziet r lekker uit  :D
 
Die staat ook nog steeds op mijn lijstje
 
en bedankt, ik verga weer van de honger.
Ziet er goed uit, altijd leuk die verschillende fattie's.
 
Terug
Bovenaan Onderaan