Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ok als ik de chicken lollypops weglaat heb ik inderdaad wat meer ruimte, om de moink balls zit ook al een bacon stukje tenslotte.
Dan zal het zoiets worden;
Qua gerechten:
- Gang 1 (als welkom) klein broodje Pulled pork (de pulled pork heb ik reeds in de vriezer liggen) op een klein broodje...
Dus een waterbak zorgt niet voor sappiger vlees of een betere/andere bark? d.w.z. ik heb een BGE met heatermeter en vertrouw daar blind op; heb eigenlijk nog nooit een L&S gedaan zonder (schaam)...
Even een update mbt bbquality; ik heb vandaag ook shortribs daar besteld en wilde voorkomen dat ik ook een slechte batch kreeg. Paul heeft me verteld dat ze aan de hand hiervan gewisseld zijn van leverancier; dus dit 'slechte vlees' zou je niet meer moeten kunnen krijgen bij ze.
Dat zit er heerlijk uit! Mijn broer komt in juni vanuit Afrika over en die houd van Beef Jerky! Het regelen van de temperatuur, is dat starten met een snake of gewoon maar 1 brandhaard en goed de schuiven afstellen?
Daar valt weinig aan uit te leggen, men neme bakpapier, legt daar de pizza op voordat hij belegd gaat worden, belegd de pizza en vervolgens doe je de pizza met bakpapier en al op de ovensteen leggen. Als hij klaar is haal je hem er vanaf door gewoon aan het bakpapier te trekken... :)
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.