Beef en Steak

Eerste rookkast, waarop letten?

 
 

Gilles

Stoker
Berichten
279
Misschien al 100x gevraagd maar de zoekfunctie kwam ik niet geheel uit. Ik heb vorig jaar een CSG en rookmot gekocht bij onze sponsor, dus ik heb alles in huis om te starten met (koud) roken. Nu wil ik graag een keer dit gaan uitproberen maar ik hoor verhalen dat wanneer je bijv. Paling gaat roken dat je de geur hiervan niet meer uit je (keramische) bbq krijgt.

Nu weet ik niet hoe dit met zalm is, maar ik wil voorkomen dat ik mijn bbq verpest, dus op zoek naar een rookkastje wat zowel koud als warm kan roken. Waarop moet ik letten?
Is zoiets al voldoende? https://www.marktplaats.nl/a/witgoed-en-apparatuur/ovens-en-grills/m1022760179-rookoven-rookkast-xl-van-roestvrijstaal.html?c=3c1f5dcc18d02a99040ca8de656940d2&previousPage=lr&pos=2
 
Welkom!
 
Zoiets is enorme luxe... een oude olieton is al voldoende..  :D
Vis roken deden we vroeger altijd in een oude olieton, vuurtje stoken, doven en de vis erin hangen
algemeen; hoe meer controle je wilt hoe duurder het wordt...
 
Terug
Bovenaan Onderaan