BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door DivingDisaster

  1. DivingDisaster

    WSM mods update

    Ik zie weer een paar handige aanpassingen voorbij komen. En ik maar denke dat ik al klaar was  :D Ook nogmaals dank voor de beschrijving van de CAC. Deze volledig naar jouw voorbeeld nagebouwd zodat ik een kleinere versie had. Werkt heerlijk!
  2. DivingDisaster

    POLL: Wil jij een RVS deur voor je WSM? Group-buy, stem nu

    Ondertussen al iets meer bekend?
  3. DivingDisaster

    POLL: Wil jij een RVS deur voor je WSM? Group-buy, stem nu

    Ik heb zeker interesse!
  4. DivingDisaster

    WGA TLC

    Zilversoda! Een papje maken met een paar drupjes water en dan laten weken. Misschien werkt dat op die aangekoekte plekken. Voor mij werkte het verassend goed in ieder geval op o.a bakplaten en m'n 9 jaar oude 47'er
  5. DivingDisaster

    DIY CAC PID Controller + WSM aansluiting update

    Dit wordt mijn versie 2.0 denk ik. Thanx voor de handige beschrijving en alle moeite.
  6. DivingDisaster

    Problemen met rooster Weber GBS 57 cm Master Touch

    De mijne netjes teruggestuurd naar Weber, zoals ze vroegen.
  7. DivingDisaster

    Een paar fotootjes van de DO Cook-Off 2016 te Renswoude

    Bedankt. Ik ga ze vandaag nog proberen na te maken 😁
  8. DivingDisaster

    Een paar fotootjes van de DO Cook-Off 2016 te Renswoude

    Ik heb het genoegen gehad om de cinnamon rolls te mogen proeven (niet beoordelen), maar djiezusss die waren lekker. Mocht je het recept willen delen houd ik me aanbevolen!
  9. DivingDisaster

    temp meter kalibreren?

    Vuurenrook verkoopt beiden. Probe Eyelets Gromlets heten die doorvoerdingetjes. En zo'n houdertje is te vinden als ETI grill grate clip
  10. DivingDisaster

    Tips gevraagd om een 3 gangen BBQ menu te maken

    Ik zou het hier misschien zelfs bij laten. Ook je toetje kan aardig vullend zijn weet ik uit ervaring.
  11. DivingDisaster

    Eerste keer Brisket (Whole packer)

    Goed bezig heer Ghost  ;) Ziet er super uit hoor.
  12. DivingDisaster

    luchtroosters wsm

    Ik had dit in het begin ook even. Na een aantal keer gebruikt te hebben is het weg. Zou kunnen dat ze wat strak zitten bevestigd en dat er door gebruik wat meer ruimte tussen de ketel en de plaatjes komt.
  13. DivingDisaster

    Problemen met rooster Weber GBS 57 cm Master Touch

    Vorige week mijn nieuwe (chromen) rooster ontvangen. Na 3x gebruiken is er nog niet echt iets te zien, behalve de (normale) verkleuring. Ben benieuwd. Op de vraag voor een RVS rooster werd niet gereageerd. De oude netjes teruggestuurd in de doos van de nieuwe.
  14. DivingDisaster

    Kokosbriketten van Weber in aanbieding

    inmiddels na een aantal sessies ben ik op zich wel redelijk tevreden, maar ze laten wel echt een hele berg as achter.
  15. DivingDisaster

    3-2-1 ribbels of??korter??

    Ligt o.a. aan je temperatuur. Ik had van de week buikribben van 700-800 gram de stuk op 107 graden en met 3-2 waren ze al helemaal cooked en fall of the bone. Dat laatste uur om ze weer stevig te krijgen was niet te doen, botjes vielen er al uit. Dus ik zou alles korter doen, met name dat 2 uur...
Terug
Bovenaan Onderaan