Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik zie weer een paar handige aanpassingen voorbij komen. En ik maar denke dat ik al klaar was :D
Ook nogmaals dank voor de beschrijving van de CAC. Deze volledig naar jouw voorbeeld nagebouwd zodat ik een kleinere versie had. Werkt heerlijk!
Zilversoda! Een papje maken met een paar drupjes water en dan laten weken. Misschien werkt dat op die aangekoekte plekken. Voor mij werkte het verassend goed in ieder geval op o.a bakplaten en m'n 9 jaar oude 47'er
Ik heb het genoegen gehad om de cinnamon rolls te mogen proeven (niet beoordelen), maar djiezusss die waren lekker. Mocht je het recept willen delen houd ik me aanbevolen!
Ik had dit in het begin ook even. Na een aantal keer gebruikt te hebben is het weg. Zou kunnen dat ze wat strak zitten bevestigd en dat er door gebruik wat meer ruimte tussen de ketel en de plaatjes komt.
Vorige week mijn nieuwe (chromen) rooster ontvangen. Na 3x gebruiken is er nog niet echt iets te zien, behalve de (normale) verkleuring. Ben benieuwd. Op de vraag voor een RVS rooster werd niet gereageerd. De oude netjes teruggestuurd in de doos van de nieuwe.
Ligt o.a. aan je temperatuur. Ik had van de week buikribben van 700-800 gram de stuk op 107 graden en met 3-2 waren ze al helemaal cooked en fall of the bone. Dat laatste uur om ze weer stevig te krijgen was niet te doen, botjes vielen er al uit. Dus ik zou alles korter doen, met name dat 2 uur...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.