BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door brownier

  1. B

    Demonteren Weber 47

  2. B

    Cocosbriket van de welkoop.

    Heb 100 kilo besteld, kom de winter wel door...
  3. B

    Coco en of Dammers

    En, al geprobeerd?
  4. B

    Botwana Lobatse Brahman Picanha

    Nee, ik had de picanha in de verpakking laten ontdooien in de koelkast. Daarna wel ruime tijd zonder verpakking eerst ook in de koelkast en twee uur voor bereiding uit de koelkast. Las dit topic pas toen ik picanha al uit de vriezer had. Ik weet niet op welke datum B en S ingevroren heeft. Ik...
  5. B

    Botwana Lobatse Brahman Picanha

    Zoals beloofd, hierbij mijn bevindingen. Ik had na het ontdooien het idee dat de kleur niet helemaal top was. Na een paar uur uit de koelkast viel dat eigenlijk nog wel mee. Heb de picanha tot 45 graden indirect gegaard en daarna tot 50 graden direct. Resultaat was prima, mooi stukje vlees...
  6. B

    Botwana Lobatse Brahman Picanha

    Heb vlees rustig in de koelkast laten ontdooien, uit folie gehaald. Vind de kleur nietr echt geweldig. Niet mooi helder rood maar wat dof van kleur. Wordt vervolgd
  7. B

    Botwana Lobatse Brahman Picanha

    Ik heb deze week ook een stukje Lobatse Botswana picanha binnengekregen. Wat mij opviel was dat er een houdbaarheidssticker van de producent opzat met productiedatum maart 2013 en houdbaarheid september 2013. Is een sticker van de leverancier overheen geplakt met productiedatum maart 2013 en...
  8. B

    Mosselen met Raki

    Nee Dominique, Raki en room gebruikt tijdens de bereiding. Drie sausjes en frietjes erbij. Mierikswortelsaus, honing/mosterd/lavendelsaus, cognac cocktailsaus Morgen met de restanten mosselsoepje maken. Raki is een aanrader. Geeft een mooi smaakaccent.
  9. B

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Uitbreiding van de Weber familie, via Marktplaats eea gekocht.
  10. B

    Maverick ET-733

    Komt de 732 vast in de aanbieding, Voor mij goed genoeg
Terug
Bovenaan Onderaan