BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Bas89

 1. Bas89

  Iemand bekend met de INKBIRD ISC-007BW controller?

  25% korting met kortingscode BBQJUNKIE geldig tm 1 april
 2. Bas89

  Herfst: Wilde Ganzenborsfilet gemarineerd in sherry

  Ziet er heerlijk uit! Ga deze ook eens proberen. Heb vorig jaar voor het eerst wat geëxperimenteerd met wilde gans en mijn conclusie was toen dat injecteren de malsheid en smaak bevorderde. Ik heb toen niet geprobeerd het vlees te perforeren om de marinade beter in te laten trekken. Daarom ga ik...
 3. Bas89

  Smash burgers

  Ziet er lekker uit! Hoe krijgen jullie je plaat weer goed schoon? Had er namelijk ook spek op gebakken en de aangekoekte stukken krijg ik er niet echt goed van af. Iemand tips of gewoon laten zitten voor de volgende keer?
 4. Bas89

  Waar laten jullie tijdelijk hete onderdelen?

  Ik gebruik de houder van mijn vuurschaal.. Daar past precies het rooster van de compact op dus voor de large ook geen probleem. Leg er vaak nog wel ff iets van een doek of stuk karton onder voor de vetvlekken
 5. Bas89

  BBQ Festival - Foodporn Burgers All-In!

  Ziet er weer goed uit Sander.. lekker man!
 6. Bas89

  Overlast voor buren door bbq

  Ik laatst ook hetzelfde probleem. Buren klaagde over de rook en zeiden in eerste instantie dat ik niet meer mocht BBQen. Paar dagen later een gesprek met ze gehad en ze bleken op dat moment nogal een K week achter de rug te hebben. Ze vinden vooral het aansteken storend omdat er dan meer geur en...
 7. Bas89

  Rookhout kopen marktplaats?

  Ben daar ook geweest een tijd terug en flink ingeslagen. Prima rookhout en eerlijke mensen
 8. Bas89

  Fotowedstrijd Mei 2021 ‘wereldse curry’

  Nog niet heel veel ervaring met curry., maar ik ben van het pittige, mijn vriendin iets minder. Ga eens kijken naar een butter chicken en wie weet heb ik dan voldoende inspiratie om er één op de Q te maken
 9. Bas89

  Fotowedstrijd Mei 2021 ‘wereldse curry’

  Leuk onderwerp.. Ga me ook eens beraden. Gisteren toevallig een curry gemaakt in de pan, maar dit was nog niet helemaal het succes dat we hoopte. Iemand tips voor een lekkere curry pasta?
 10. Bas89

  Relaxt avondje BBQ

  Ziet er werkelijk top uit! En omdat 1 BBQ niet voldoende was heb je er maar 3 gebruikt? :) Mooie dag grillen zo, zijn de betere dagen/avonden!
 11. Bas89

  Kamado voor Max ca. €1.000

  Ik heb zelf de Keij large en de compact. Vorige jaar mijn oog laten vallen op de compact en een jaar later de familie uitgebreid met een large. Super tevreden. Goede service bij hun en goed assortiment aan accessoires.
 12. Bas89

  .

  My bad! Sorry @Stijn
 13. Bas89

  .

  @Stijn staat in de folder van deze week. Actie vanaf vandaag
 14. Bas89

  Waar staat jouw BBQ?

  @Spekkie Hoe diep heb de werkbank gemaakt? Enkel of dubbele u blokken? Ik wil ook met deze blokken gaan werken maar zit een beetje met de diepte. Een enkele lijkt me wat aan de kleine kant, maar een dubbele weer zo diep (80cm).
 15. Bas89

  Butterfly Chicken 🍗

  Ziet er goed uit! Als je hem liever van het spit hebt kan je hem daarna toch ook met de wildschaar halveren? Ik portioneer de BCC ook altijd met een schaar.
Bovenaan Onderaan