BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door bakker

  1. B

    Rub voor Zalm

    zeezout met citroenpeper
  2. B

    UDS als broertje voor de pizzaoven

    Mooi hoor, brood zoals het hoort
  3. B

    UDS als broertje voor de pizzaoven

    Dweil je de vloer ook voor je de pizza erop gooit
  4. B

    Picanha!

    Mis de vlammen , maar lekker stukje vlees ga binnenkort naar veehouder in de buurt die zijn eigen vlees verkoopt een staartstuk halen van het Limousinerund en r Rib-eye uiteraard
  5. B

    IGrill2 Ambient Probes "Suck"

    ETI probes werken prima in een Igril 2
  6. B

    Smokey Goodness

    Niet van mij maar wel goed omschreven http://www.bbq-nl.com/2016/05/smokey-goodness-jord-althuizen.html#more-8717
  7. B

    Smokey Goodness

    Gisteren het nieuwe boek van Jord opgehaald bij Smokey goodness in Delft. Moet zeggen dat ik eenmaal begonnen ben met het verzamelen ervan, en graag de collectie compleet wil hebben. Vind de boeken echt prachtige plaatjes hebben, met mooie verhalen. Qua recepten heb ik op een enkele keer na...
  8. B

    Bavette opnieuw invriezen

    op eten  als hij langzaam in de koeling ontdooid kan hij wel een weel goed blijven zo lang zou hij bij mij de tijd niet krijgen
  9. B

    Pulled Pork, what did I wrong?

    thermometer in koken water houden weet je het snel genoeg moet 100 graden zijn
  10. B

    UDS 47cm vraagjes

    @Dave79  heb je ergens een hulzen mand mee genomen of een tumbler omgebouwd
  11. B

    Hamburger; welk broodje is meest geschikt?

    Een beetje bakker zou je moeten kunnen helpen als er bij mij iemand komt voor goede Hamburger broodjes nemen ze meestal de ciabatta van 90 gram zijn er ook die hebben graag zachte brioche vloerkadetten of grote kaiserbol zijn ook goede optie
  12. B

    Pulled Pork, what did I wrong?

    Precies
  13. B

    Wok houder voor op BGE

  14. B

    Pulled Pork, what did I wrong?

    Gilles jij kun zo Ruben Nicolai vervangen licht er ook een beetje aan hoe je de platesetter in je BGE zet
Terug
Bovenaan Onderaan