- Berichten
- 949
'moeten die allemaal naar zolder?'
'nee, in de badkamer'
'wat?!'
'en voorlopig geen deo enzo he in de badkamer'
'maar hoe lang dan??'
'een week.'
Meneer Wateetons bereidt de gemiddelde vinex vader goed voor op alles wat hij moet doorstaan als hij worst wil gaan maken, kostelijk om te lezen allemaal, maar weinig toepasselijk. Manlief kijkt even verbaasd en gaat vervolgens een wasrek klaarzetten, en de tafel dekken. Das andere koek.
gevaarlijk, zo'n bibliotheekpas
zeker in combinatie met marktplaats, een charlotte, voor 7,50 ging ie mee naar huis
4 kilo varken in totaal is er vermalen gisteren. een deel venkelbraadworst (vers), fuet, venkelsalami en chorizo. De laatste drie zijn voorzien van alle mogelijke bacterie-sturende middelen die meneer wateetons aanraadt (nitrietzout, yoghurt, dextrose) en hangen voor een langzame fermentatie in de badkamer (hoge luchtvochtigheid) tot ze aan het eind van de week naar zolder mogen verhuizen om te drogen. Alleen nog even een anti-muizen plan bedenken.
en toen was het zo laat, dat ik niet meer wist was ik deed. hoe komen ze anders in een pan terecht?
heerlijk!!!! tikkie te zout naar mijn smaak, maar echt helemaal niks mis mee. ach, venkel en varken in een worst, daar kan je je geen buil aan vallen.
binnenkort hopelijk meer over de droge worst!
edit: ik heb de droge worst ontwikkeling verderop in het draadje toegevoegd.
edit: droge worst klaar, foto's toegevoegd!
'nee, in de badkamer'
'wat?!'
'en voorlopig geen deo enzo he in de badkamer'
'maar hoe lang dan??'
'een week.'
Meneer Wateetons bereidt de gemiddelde vinex vader goed voor op alles wat hij moet doorstaan als hij worst wil gaan maken, kostelijk om te lezen allemaal, maar weinig toepasselijk. Manlief kijkt even verbaasd en gaat vervolgens een wasrek klaarzetten, en de tafel dekken. Das andere koek.
gevaarlijk, zo'n bibliotheekpas

zeker in combinatie met marktplaats, een charlotte, voor 7,50 ging ie mee naar huis
4 kilo varken in totaal is er vermalen gisteren. een deel venkelbraadworst (vers), fuet, venkelsalami en chorizo. De laatste drie zijn voorzien van alle mogelijke bacterie-sturende middelen die meneer wateetons aanraadt (nitrietzout, yoghurt, dextrose) en hangen voor een langzame fermentatie in de badkamer (hoge luchtvochtigheid) tot ze aan het eind van de week naar zolder mogen verhuizen om te drogen. Alleen nog even een anti-muizen plan bedenken.
en toen was het zo laat, dat ik niet meer wist was ik deed. hoe komen ze anders in een pan terecht?

heerlijk!!!! tikkie te zout naar mijn smaak, maar echt helemaal niks mis mee. ach, venkel en varken in een worst, daar kan je je geen buil aan vallen.
binnenkort hopelijk meer over de droge worst!
edit: ik heb de droge worst ontwikkeling verderop in het draadje toegevoegd.
edit: droge worst klaar, foto's toegevoegd!