Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
welke goede vacumeermachine is tegen redelijke prijs aan te schaffen?
Vanaf hotelkamer in Zwitserland toch nog even het forum op.
Specifieke maar wellicht toch eenvoudig te beantwoorden vraag: wat is een redelijk tot goed betaalbare vacumeermahine met redelijke tot goede kwaliteit?
Hoi Frits, dat is snel, lijkt Frits wel
Heb je ook type wat je aanbeveelt? Ik werd gevraagd om verjaardagscadeau uit te zoeken (5.5.2013 komt er een zesje voor te staan...)
Ik ben er zeer tevreden over, werkt perfect. Mijn ouders gebruiken een model boven die van mij, is ook een groter model maar zit niet veel verschil tussen. Mocht je nog vragen hebben, laat mr weten!
fijn dat de eerste reacties al komen, zal dat in het weekend als ik weer in NL ben rustig bekijken.
@Frits: sorry voor mijn 2e vraag, ik zag net pas dat je er ook al een link bij had gezet.
Gaat zeker goed komen!
Mag ik in jouw topic vragen waarvoor de vacumeermachines gebruikt worden? Ik begrijp dat je restjes kunt vacumeren en dan invriezen, maar wat is het voordeel ten opzichte van diepvrieszakjes? En hoe zit het met vochtige producten of bijvoorbeeld met saus of marinade? Ik kan me voorstellen dat dat er mee uit gezogen wordt als je ziet dat sommige apparaten bierblikjes plat zuigen.
Naarmate je vaker barbecuet ga je meestal ook groter vlees inkopen omdat dat makkelijker en goedkoper is. Het voordeel van vacumeren t.o.v. vriezerzakjes is dat er geen lucht in je zakje zit en je geen last hebt van vriesbrand, die witte uitslag die je op een gegeven moment bij zakjes op je vlees krijgt.
Als je een dure machine koopt dan kun je ook sauzen vacumeren. Met een gewone vries je eerst de saus in een bakje in en vacumeer je het daarna Er is nog een ander trucje ook om vloeistoffen te doen, kan ik weleens uitleggen als er behoefte aan is.
Maar de belangrijkste reden is dat je vlees gevacumeerd langer en beter houdbaar is dan met gewoon een zakje. Buiten dat kun je ook makkelijk zakjes rub e.d. lang bewaren.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.