- Berichten
- 1.650
Een heerlijk 1e Paasdag achter de Q gehad. Als voorgerecht brood met tomaten, daarna Coquilles met spek (Steve van augustus 2014) als hoofdgerecht lamsrollade met cavollo nero en wilde spinazie.
Heerlijke sappige trostomaatjes
Tomaatjes met tijm, knoflook en wat olijfolie in een schaal
Kort op hoog vuur op de Q
Spek, brood en tomaatjes op de Q
Er was nog wat eigen gemaakt brood van gisteren over
Jasje voor de coquilles alvast gemaakt
Kort de zeevruchten bakken
Na het bakken nog even op cedarhouten plank
Borden opmaken
Heerlijke combi, coquiles met bacon
De rollade alvast indirect verwarmen
De cavollo nero, heerlijke groente
Groente snijden
Groente wokken
Met 54 graden mocht het lam nog even rusten en daarna bordje opmaken
Bedankt weer voor het kijken
Heerlijke sappige trostomaatjes
Tomaatjes met tijm, knoflook en wat olijfolie in een schaal
Kort op hoog vuur op de Q
Spek, brood en tomaatjes op de Q
Er was nog wat eigen gemaakt brood van gisteren over
Jasje voor de coquilles alvast gemaakt
Kort de zeevruchten bakken
Na het bakken nog even op cedarhouten plank
Borden opmaken
Heerlijke combi, coquiles met bacon
De rollade alvast indirect verwarmen
De cavollo nero, heerlijke groente
Groente snijden
Groente wokken
Met 54 graden mocht het lam nog even rusten en daarna bordje opmaken
Bedankt weer voor het kijken