- Berichten
- 1.648
Een heerlijk 1e Paasdag achter de Q gehad. Als voorgerecht brood met tomaten, daarna Coquilles met spek (Steve van augustus 2014) als hoofdgerecht lamsrollade met cavollo nero en wilde spinazie.

Heerlijke sappige trostomaatjes

Tomaatjes met tijm, knoflook en wat olijfolie in een schaal

Kort op hoog vuur op de Q

Spek, brood en tomaatjes op de Q

Er was nog wat eigen gemaakt brood van gisteren over

Jasje voor de coquilles alvast gemaakt

Kort de zeevruchten bakken

Na het bakken nog even op cedarhouten plank

Borden opmaken

Heerlijke combi, coquiles met bacon

De rollade alvast indirect verwarmen

De cavollo nero, heerlijke groente

Groente snijden

Groente wokken

Met 54 graden mocht het lam nog even rusten en daarna bordje opmaken
Bedankt weer voor het kijken

Heerlijke sappige trostomaatjes

Tomaatjes met tijm, knoflook en wat olijfolie in een schaal

Kort op hoog vuur op de Q

Spek, brood en tomaatjes op de Q

Er was nog wat eigen gemaakt brood van gisteren over

Jasje voor de coquilles alvast gemaakt

Kort de zeevruchten bakken

Na het bakken nog even op cedarhouten plank

Borden opmaken

Heerlijke combi, coquiles met bacon

De rollade alvast indirect verwarmen

De cavollo nero, heerlijke groente

Groente snijden

Groente wokken

Met 54 graden mocht het lam nog even rusten en daarna bordje opmaken
Bedankt weer voor het kijken