BasBQ
Beef en Steak

Vrolijk pasen

 
 
 
 
 

McPeet

Gemarineerd
Berichten
1.648
Een heerlijk 1e Paasdag achter de Q gehad. Als voorgerecht brood met tomaten, daarna Coquilles met spek (Steve van augustus 2014) als hoofdgerecht lamsrollade met cavollo nero en wilde spinazie.


Heerlijke sappige trostomaatjes


Tomaatjes met tijm, knoflook en wat olijfolie in een schaal


Kort op hoog vuur op de Q


Spek, brood en tomaatjes op de Q


Er was nog wat eigen gemaakt brood van gisteren over


Jasje voor de coquilles alvast gemaakt


Kort de zeevruchten bakken


Na het bakken nog even op cedarhouten plank


Borden opmaken


Heerlijke combi, coquiles met bacon


De rollade alvast indirect verwarmen


De cavollo nero, heerlijke groente


Groente snijden


Groente wokken


Met 54 graden mocht het lam nog even rusten en daarna bordje opmaken

Bedankt weer voor het kijken
 
mooi voorgerecht zeg, leuk idee met die coquilles. Op de to do lijst
 
wouw hee, dat is een prachtige maaltijd geweest, je bent weer goed bezig geweest
 
Ziet er heerlijk uit Peet.
Vrolijk Pasen.

Gr RJ.
 
Jullie hebben weer heerlijk gegeten zo te zien, ziet er erg mooi uit allemaal.
 
Lijkt me erg lekker
 
Dit is er eentje om te onthouden! Prachtig!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Sow dat ziet er heerlijk uit zeg, wat een verwennerij!
 
Wat een feest Peter. En de opmaak ook super. Lijkt me erg lekker..
 
Culinair genieten... gelukkig hebben wij de foto's nog!
En passant ook nog even rood en sappig meepakken. Top!
 
Mooi gevarieerd menu. Top.
Ziet er goed uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan