- Berichten
- 120
Oke ,om niet iemand anders draadje te gaan misbruiken maak ik hier even een nieuwe aan 
M'n eerste PP..... een stuk van 2.4kg, nu net (22:00uur) ingewreven met Blues Hog dry rub en weggezet tot morgenochtend in de koelkast.
Ik wil zo rond 7 a 8 uur beginnen met het bereiden ervan en volg Noskos wedstrijd PP recept alleen dan zonder injectie vooraf(heb ik nog niet).
Vandaag voor het eerst eens kokosbriketten geprobeerd (van THM) en moet zeggen:WAT EEN VERBETERING ten opzichte van weber blokjes(met al dat gele as....)
Voor nu verder weinig nieuws eigenlijk, ga vroeg erin

M'n eerste PP..... een stuk van 2.4kg, nu net (22:00uur) ingewreven met Blues Hog dry rub en weggezet tot morgenochtend in de koelkast.
Ik wil zo rond 7 a 8 uur beginnen met het bereiden ervan en volg Noskos wedstrijd PP recept alleen dan zonder injectie vooraf(heb ik nog niet).
Vandaag voor het eerst eens kokosbriketten geprobeerd (van THM) en moet zeggen:WAT EEN VERBETERING ten opzichte van weber blokjes(met al dat gele as....)
Voor nu verder weinig nieuws eigenlijk, ga vroeg erin


