Allereerst het rundvlees even aangrillen.

Daarna een uurtje indirekt met wat rooksnippers.

Na een uurtje ziet het er zo uit.

De stoofsaus even klaarmaken. Ik heb voor het gemak gewoon 2 pakjes gekocht.

Daarna in de schaal op de bbq tot etenstijd. was ongeveer 4 uur.
Verbaas me nog altijd hoe weinig mijn bbq nodig heeft om op temperatuur te blijven.



Na 4uur de saus iets ingedikt met bloem.



Het heeft mij prima gesmaakt. Voordeel van op de bbq maken, er is een duidelijke rook/grillsmaak aanwezig ondanks de toevoeging van de kruiden en de saus.

Daarna een uurtje indirekt met wat rooksnippers.

Na een uurtje ziet het er zo uit.

De stoofsaus even klaarmaken. Ik heb voor het gemak gewoon 2 pakjes gekocht.

Daarna in de schaal op de bbq tot etenstijd. was ongeveer 4 uur.
Verbaas me nog altijd hoe weinig mijn bbq nodig heeft om op temperatuur te blijven.



Na 4uur de saus iets ingedikt met bloem.



Het heeft mij prima gesmaakt. Voordeel van op de bbq maken, er is een duidelijke rook/grillsmaak aanwezig ondanks de toevoeging van de kruiden en de saus.