- Berichten
 - 119
 
Vandaag dan een testrun met de Uuni2    en ik moet zeggen ben voor de eerste keer best wel onder de indruk van dit kleine apparaatje  bodem krokant en de bovenkant gebruind  en alles gaar   zie foto,s voor resultaat
voor het recept van het deeg en saus zie hier ik gebruik al een paar jaar deze van Genaro contaldo https://youtu.be/1-SJGQ2HLp8
de setup aansteken doe ik met een bge aanmaak blokje in de handleiding staat dat je bbq vloeistof/gel moet gebruiken maar daar hou ik niet van na 25 minuten gingen de pizza,s erop en hahaha na 8 minuten was ik al weer klaar met bakken
		
		
	
	
		
	
Pizza tomatensaus parmezaan chorizo en rode ui.
		
	
Vlammen maar
		
	
Mooi korstje
		
	
		
	
tricolore &chorizo rode ui pizza,s
		
	
Lunch tijd.
		
	
Niete slechte voor de eerste keer.
Bedankt voor het kijken.
	
		
			
		
		
	
				
			voor het recept van het deeg en saus zie hier ik gebruik al een paar jaar deze van Genaro contaldo https://youtu.be/1-SJGQ2HLp8
de setup aansteken doe ik met een bge aanmaak blokje in de handleiding staat dat je bbq vloeistof/gel moet gebruiken maar daar hou ik niet van na 25 minuten gingen de pizza,s erop en hahaha na 8 minuten was ik al weer klaar met bakken
	Pizza tomatensaus parmezaan chorizo en rode ui.
	Vlammen maar
	Mooi korstje
	
	tricolore &chorizo rode ui pizza,s
	Lunch tijd.
	Niete slechte voor de eerste keer.
Bedankt voor het kijken.