- Berichten
- 119
Vandaag dan een testrun met de Uuni2 en ik moet zeggen ben voor de eerste keer best wel onder de indruk van dit kleine apparaatje bodem krokant en de bovenkant gebruind en alles gaar zie foto,s voor resultaat
voor het recept van het deeg en saus zie hier ik gebruik al een paar jaar deze van Genaro contaldo https://youtu.be/1-SJGQ2HLp8
de setup aansteken doe ik met een bge aanmaak blokje in de handleiding staat dat je bbq vloeistof/gel moet gebruiken maar daar hou ik niet van na 25 minuten gingen de pizza,s erop en hahaha na 8 minuten was ik al weer klaar met bakken
Pizza tomatensaus parmezaan chorizo en rode ui.
Vlammen maar
Mooi korstje
tricolore &chorizo rode ui pizza,s
Lunch tijd.
Niete slechte voor de eerste keer.
Bedankt voor het kijken.
voor het recept van het deeg en saus zie hier ik gebruik al een paar jaar deze van Genaro contaldo https://youtu.be/1-SJGQ2HLp8
de setup aansteken doe ik met een bge aanmaak blokje in de handleiding staat dat je bbq vloeistof/gel moet gebruiken maar daar hou ik niet van na 25 minuten gingen de pizza,s erop en hahaha na 8 minuten was ik al weer klaar met bakken

Pizza tomatensaus parmezaan chorizo en rode ui.

Vlammen maar

Mooi korstje


tricolore &chorizo rode ui pizza,s


Lunch tijd.


Niete slechte voor de eerste keer.
Bedankt voor het kijken.