BasBQ
Beef en Steak

Pastrami... we zijn onderweg!

Jet

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
1.694
Je maakt het wel heel erg spannend Sander, ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat met alle smakelijke foto's erbij natuurlijk :D
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.964
Kom op Sander ... ik kom net thuis thuis van een oktober fest. Waar blijven die foto's
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.554
Is de weg nog lang, spannend hoor. ;)
 

Maus

Stoker
 
 
 
 
Berichten
462
Ik denk dat het gelukt is. En dat Sander in de smaaksensatiehemel is  :p
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
9.645
het duurt te lang
hij vindt het niks...?.. :|
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.209
Beste BBQ-vrienden!

Sorry dat ik vaag was, met toeters en bellen bedoel ik natuurlijk dat er hele mooie foto's moeten komen van een broodje pastrami met alles erop en eraan. Eigen gebakken brood, eigen pickles, eigen zuurkool, eigen 1000 eilanden herrie, etc. Het wordt weer een dol-dwaas-foodporn-factory-avontuur en dat vergt even wat tijd... Komend weekend gaat het gebeuren, dus stay tuned!

Liefs
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.554
Sander72 zei:
Beste BBQ-vrienden!

Sorry dat ik vaag was, met toeters en bellen bedoel ik natuurlijk dat er hele mooie foto's moeten komen van een broodje pastrami met alles erop en eraan. Eigen gebakken brood, eigen pickles, eigen zuurkool, eigen 1000 eilanden herrie, etc. Het wordt weer een dol-dwaas-foodporn-factory-avontuur en dat vergt even wat tijd... Komend weekend gaat het gebeuren, dus stay tuned!

Liefs


Goede gedegen voorbereiding is meer dan de helft van je succes, ben het helemaal met je eens Sander. ;)
Maar je houd ons wel errug lang in spanning. :D
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
9.645
ik voel een heerlijke variant met "loaded fries" aankomen......
 

El Fumarole

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.129
Sander72 zei:
Beste BBQ-vrienden!

Sorry dat ik vaag was, met toeters en bellen bedoel ik natuurlijk dat er hele mooie foto's moeten komen van een broodje pastrami met alles erop en eraan. Eigen gebakken brood, eigen pickles, eigen zuurkool, eigen 1000 eilanden herrie, etc. Het wordt weer een dol-dwaas-foodporn-factory-avontuur en dat vergt even wat tijd... Komend weekend gaat het gebeuren, dus stay tuned!

Liefs
Echt? Oh wat fijn!
Ik hoop zo dat er ook bier bij is dan!
 

El Fumarole

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.129
Kom,  dan doen we tussendoor even een foto om te laten zien wat er gebeurt als je je shortribs in dezelfde pastrami pekel hebt laten vallen als je brisket.
Best lekker op je eigen gefermenteerde zuurkool, kan ik zeggen!
1176b00a1c02f0f1483b681be866719b.jpg
1d8908a1b807130958586ed20444c2a8.jpg

 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.554
El Fumarole zei:
Sander72 zei:
Beste BBQ-vrienden!

Sorry dat ik vaag was, met toeters en bellen bedoel ik natuurlijk dat er hele mooie foto's moeten komen van een broodje pastrami met alles erop en eraan. Eigen gebakken brood, eigen pickles, eigen zuurkool, eigen 1000 eilanden herrie, etc. Het wordt weer een dol-dwaas-foodporn-factory-avontuur en dat vergt even wat tijd... Komend weekend gaat het gebeuren, dus stay tuned!

Liefs
Echt? Oh wat fijn!
Ik hoop zo dat er ook bier bij is dan!

' t zou me enigszinds verbazen als dat niet voorbij zou komen.
Sander heeft altijd van die lekkere biertjes op z'n plaatjes staan. :D
 

Jet

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
1.694
Pastrami short ribs heb ik ook pas gemaakt maar wij vonden ze niet lekker, het is lang geleden dat ik zo'n tegenvaller heb gehad :(
Het kan niet aan de short ribs hebben gelegen want van die partij hadden we al gewone short ribs gemaakt en die waren heerlijk en de brine was gewoon vers gemaakt maar de gehele combinatie vonden we niet lekker, ik heb dan toch liever pastrami van briket of porkstrami van buikspek.
 

El Fumarole

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.129
Jet zei:
Pastrami short ribs heb ik ook pas gemaakt maar wij vonden ze niet lekker, het is lang geleden dat ik zo'n tegenvaller heb gehad :(
Het kan niet aan de short ribs hebben gelegen want van die partij hadden we al gewone short ribs gemaakt en die waren heerlijk en de brine was gewoon vers gemaakt maar de gehele combinatie vonden we niet lekker, ik heb dan toch liever pastrami van briket of porkstrami van buikspek.
Ik maak er stiekem ook liever 'gewone' shortribs van hoor Jet...
Maar ik vond het zeker niet tegenvallen. Best een leuk alternatief voor casselerib of gepekeld buikspek, wat lekker standaard is bij zuurkool.
Maar vwb de hoeveelheid werk en wachttijd, gaat er volgende keer weer gewoon pezo op en ros ik 'm weer zo de smoker in.
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.771
Sander72 zei:
Beste BBQ-vrienden!

Sorry dat ik vaag was, met toeters en bellen bedoel ik natuurlijk dat er hele mooie foto's moeten komen van een broodje pastrami met alles erop en eraan. Eigen gebakken brood, eigen pickles, eigen zuurkool, eigen 1000 eilanden herrie, etc. Het wordt weer een dol-dwaas-foodporn-factory-avontuur en dat vergt even wat tijd... Komend weekend gaat het gebeuren, dus stay tuned!

Liefs

Ik heb de 1000 eilanden herrie al klaar, tot zaterdag! #zinin
45c6b21346e5ea5078afba121ac7675e.jpg

 

El Fumarole

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.129
Zeg Dooms, is die saus zaterdag nog wel goed dan?  Straks zijn we op zondag allemaal  dood!
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.771
El Fumarole zei:
Zeg Dooms, is die saus zaterdag nog wel goed dan?  Straks zijn we op zondag allemaal  dood!

Het moet even fermenteren, dat is hip en happening tegenwoordig.....
 

El Fumarole

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.129
Dominique zei:
El Fumarole zei:
Zeg Dooms, is die saus zaterdag nog wel goed dan?  Straks zijn we op zondag allemaal  dood!

Het moet even fermenteren, dat is hip en happening tegenwoordig.....
Nee joh, da's zoooooo juni 2018!
 
Bovenaan Onderaan