BasBQ
Beef en Steak

Op Suyt, voor het eerst.

maar goed dat volgend jaar de XXL uitkomt ;)  kan 'm wel gebruiken.



gewoon omdat we 'm zelf zo mooi vonden, eyecandy

 


buikspekje met kruidnagel ingestoken, afgelakt met maplesyrup en whiskey.....nooit geweten dat ik kruidnagel lekker kon vinden
 
Dat zijn wel erg mooie fototjes.
Jammer dat Helmond niet "om de hoek" ligt voor mij X(
 
Wooow.  :-O
 
Hallo Op Suyt, welkom bij ons Genootschap en veel succes met je Q-restaurant!
 



druk op het ei..
 
Hey Gaby, welkom op het forum. Je dringt zo langzamerhand flink door in het bbq circuit. Ga jij je nou maar alvast druk maken over Tony Stone BBQ wedstrijd want met jullie vlieguren ga je zeker een geduchte tegenstander worden ;-)
 
haha :D Jord, dank je....we zijn nog steeds beginners, wel gepassioneerde beginners maar nog genoeg trucjes te leren voordat we ons mengen in het wedstrijd circuit.
 
lulkoek, wedstrijden zijn gewoon fun om te doen en daar leer je nog het meest! Ik kon er weinig van en doordat andere teams niet te beroerd zijn kennis te delen kom je een heel eind, soms wordt je zelfs eerste in een categorie ;-)
 
Juist door de wedstrijden ga je heel hard omhoog qua niveau.
 
Inderdaad de wedstrijden krikken je niveau hoger op in een weekend dan een jaar zelf uitvogelen
 
Welkom hier! jammer dat je zo ver weg zit.... maar je staat bij ons in het geheugen om te bezoeken als we een keer in de buurt zijn!

Succes met de zaak!
 
welkom! Foto's zijn er veelbelovend uit!
 
Terug
Bovenaan Onderaan