FF voorstellen,
Ik ben al jaren een BBQ fanatic die nu van deze kleine hobby(mooiweergrillert) zijn beroep heeft kunnen maken.
sinds Oktober is in Helmond(NB) een Fitland XL locatie geopend, 1 van de restaurants die daarin zit is een BGE restaurant, een restaurant waarbij we alle hoofdgerechten Vis, Vlees, en enkele groenten van de BGE halen.
Het speerpunt van dit restaurant moet onze carving worden, oa Procureur, Rib-eye, lamsschouders.... die we in zijn geheel bereiden en pas snijden als het mee mag.
zit al een tijdje met plezier de topics hier te volgen en schaamteloos recepturen aan te passen naar onze BGE's :blush: beter goed gejat dan slecht verzonnen riep een van mijn vroegere chefs altijd.
Als ik heb uitgevogeld hoe ik een foto kan plaatsen zal ik laten zien wat we doen.
Ik ben al jaren een BBQ fanatic die nu van deze kleine hobby(mooiweergrillert) zijn beroep heeft kunnen maken.
sinds Oktober is in Helmond(NB) een Fitland XL locatie geopend, 1 van de restaurants die daarin zit is een BGE restaurant, een restaurant waarbij we alle hoofdgerechten Vis, Vlees, en enkele groenten van de BGE halen.
Het speerpunt van dit restaurant moet onze carving worden, oa Procureur, Rib-eye, lamsschouders.... die we in zijn geheel bereiden en pas snijden als het mee mag.
zit al een tijdje met plezier de topics hier te volgen en schaamteloos recepturen aan te passen naar onze BGE's :blush: beter goed gejat dan slecht verzonnen riep een van mijn vroegere chefs altijd.
Als ik heb uitgevogeld hoe ik een foto kan plaatsen zal ik laten zien wat we doen.