- Berichten
- 120
Gisteren weer eens een keer BCC gemaakt, had dit wel al een paar keer gedaan maar nog nooit met foto's erbij en ja, dan is het niet waar natuurlijk 
Een lekker kippetje gescoord en goed gewassen met water en azijn oplossing. Hierna ingerubd met de rub van Noskos recept en na een uurtje de BBQ opgestookt tot 190 gr.
Wat in bier geweekte stukjes hickory erbij en de thermometer in het borstdeel. Alarm ingesteld op 72 graden Celsius en na een uurtje was ze klaar.
Blijft toch heerlijk mals en lekkere manier van kip bereiden en was dus ook zeer snel op

Een lekker kippetje gescoord en goed gewassen met water en azijn oplossing. Hierna ingerubd met de rub van Noskos recept en na een uurtje de BBQ opgestookt tot 190 gr.
Wat in bier geweekte stukjes hickory erbij en de thermometer in het borstdeel. Alarm ingesteld op 72 graden Celsius en na een uurtje was ze klaar.
Blijft toch heerlijk mals en lekkere manier van kip bereiden en was dus ook zeer snel op





