BasBQ
Beef en Steak

Mijn eerste offici?le BBC

 
 

Splinter

Kooltjesharker
Berichten
121
Gisteren weer eens een keer BCC gemaakt, had dit wel al een paar keer gedaan maar nog nooit met foto's erbij en ja, dan is het niet waar natuurlijk :p
Een lekker kippetje gescoord en goed gewassen met water en azijn oplossing. Hierna ingerubd met de rub van Noskos recept en na een uurtje de BBQ opgestookt tot 190 gr.
Wat in bier geweekte stukjes hickory erbij en de thermometer in het borstdeel. Alarm ingesteld op 72 graden Celsius en na een uurtje was ze klaar.
Blijft toch heerlijk mals en lekkere manier van kip bereiden en was dus ook zeer snel op :p
uqejepa6.jpg

qu7agu7u.jpg

8usyqupa.jpg

8a4uve6a.jpg

yveheguq.jpg
 
Dat is een hele mooie, welkom bij de Tokkies!
 
Mooi kippetje. Gefeliciteerd. Ik kan je de cola variant ook aanraden :)
 
Van harte met je Tokkie.
 
Je tokkie is dik verdiend! Proficiat.
 
Das een mooi kippie!! congrats met je tok!! :)
 
welkom bij de tokkies
 
Gefeliciteerd met je tokkie!
 
Wat zitten ze er toch altijd schattig bij op hun blikje he.
Gefeliciteerd met je Tokkie
 
De goeie rubs groeien dus bij Noskos op de RUG?
Kom je hier dan ook eens langs Noskos? Heb ook nog wel een kip die ik je over de rug wil masseren..

Feli met je tokkie!!
 
Moet ik bij jou komen? Ik zou zeggen kom maar hier langs met je kippetje ;)
 
Gefeliciteerd met je Tokkie! ;)
 
Hahahaha, wat een geinige tybefoud  :blush: lol, wel maar even aangepast voordat er straks busladingen kippen voor het huis van Noskos stoppen om even op z'n rug te gaan liggen hahaha.

Bedankt voor de reacties en de tokkie natuurlijk
 
Welkom bij de tokkies! Krijg er honger van...
 
Terug
Bovenaan Onderaan