- Berichten
- 4.066
Dit simpele maar erg lekkere hapje is goed te doen en zal velen verbazen.
Wat hebben we nodig :
400 gram Bak grote Kastanje champignons
100 gram roomkaas (mon chou oid)
kleine rode ui
BBQ saus
Plakjes Bacon
Opmerking: Als je een normaal 250 grams bakje hebt, dan kan je de helft van de ingredienten aanhouden.
Zorg voor grote champignons dit werkt beter dan veel kleintjes. Zo heb je de verhoudingen ook beter op peil.
Borstel de Champignons schoon (niet wassen Champignons nemen veel vocht op) en verwijder de steel
Meng een pakje roomkaas met de gesnipperde rode ui. (Snipper de ui wel heel fijn.) en een eetlepel BBQ saus naar keuze
Vul de champignons met dit mengsel en wikkel deze in een plakje bacon
Afhankelijk van de grote ongeveer 20-30 minuten indirect op een 200 graden hete BBQ, Let erop dat de bacon mooi kleurt