Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ep Woody zei:Theoretisch is het mogelijk, en wellicht dat iemand het al een keer heeft gedaan. Je kunt een eigen stukje software laten draaien die iedere keer dat een alarm is gehaald de setpoint met 5 graden wordt verhoogd. Dus je stel het alarm in op 35 graden. Als dat alarm gehaald wordt dan wordt er een scriptje gedraaid wat zegt, ik zet het alarm nu op 40 graden en zet het setpoint op 40+25 graden. Standaard is er alleen de mogelijkheid om 1 keer een setpoint aan te passen als je alarm gehaald is. Dus is je PP 88 graden, dan kun je zeggen, zet de bbq op 90 graden.
Leuk idee om te onthouden.
Rocker zei:Nu ben ik niet heel erg thuis in de HM code, maar ik zou het niet op alarmeringen gooien, maar eventbased... Wanneer je merkt dat de temp weer gestegen is de ingestelde dome temp ook weer verhogen.. dan blijft hij gewoon netjes volgen. C++ kan daar prima mee overweg en is het wat netter dan via alarmeringen. Er zullen uiteraard aanpassingen in de code gedaan moeten worden, maar verder is het niet echt een issue om dat te implementeren
Rocker zei:Het is opensource toch? Kan je het altjid weer teruggeven aan de community.. En een eigen versie ervan draaien zou ik ook geen probleem vinden, maar het zou niet mijn voorkeur hebben.. het liefst blijf je zo dicht mogelijk bij de community-build zodat je ook makkelijk fixes kan installeren
petero zei:Even een vraag ik kan mijn heat meter niet meer benaderen ook niet met de netwerkkabel er aan. Ook niet na dat ik hem opnieuw heb geflasht.iemand een idee.
Grzz peter
Bert zei:Zo nog maar even wat gezeur van een volslagen leek op dit gebied!
Ik zit nog met de volgende vraag: Is het mogelijk om de besturing zo te programmeren dat je de temperatuur van je Q op kunt laten lopen aan de hand van de kerntemperatuur van je vlees.
Als voorbeeld
Ik steek mijn q aan en leg er een ham op 25 graden verschil zou dan ideaal zijn.
Dus ik zet mijn meter op 60 graden (je moet natuurlijk een beginwaarde hebben) als de kern van mijn ham nu 35 graden is gaat de temperatuur van de bbq meelopen.
Bij 50 graden kern de q op 75, bij 70 de q op 95.
Dit zou een ideaal proces zijn voor het warm roken, van bacon, ham e.d.