- Berichten
- 20.964
Vandaag maak ik mijn eerste brisket op de WSM. Ik volg de methode die Dennis ook gebruikt heeft zodat we wat vergelijkingsmateriaal hebben.
Hier de foto's
De schoongemaakte brisket
De injectie spuit voor de boulion
In de marinade op de WSM
en nu maar wachten
.
08:15 - 51?F / 10?C
08:45 - 89?F / 32?C
09:15 - 125?F / 51?C
09:45 - 152?F / 66?C
10:15 - 151?F / 66?C
10:45 - 150?F / 65?C
11:15 - 149?F / 65?C
To be continued
Hier de foto's
De schoongemaakte brisket
De injectie spuit voor de boulion
In de marinade op de WSM
en nu maar wachten

08:15 - 51?F / 10?C
08:45 - 89?F / 32?C
09:15 - 125?F / 51?C
09:45 - 152?F / 66?C
10:15 - 151?F / 66?C
10:45 - 150?F / 65?C
11:15 - 149?F / 65?C
To be continued
