Toen ik een paar weken geleden het recept van Leo tegenkwam hier op het forum, kwam deze al gelijk redelijk hoog op mijn todo list te staan.. Toen ik afgelopen weekend boodschappen aan het doen was, ter plekke maar bedacht dat ik ze dit weekend weleens kon proberen te maken.. mits de naderende bevalling geen roet in het eten zou gooien
Dus bij de appie snel even naar het forum gegaan op mijn telefoon en opgezocht of ik nog andere ingredienten nodig had.. Had enkel broodkruimels nodig en wat karnemelk, dus van deze laatste een half litertje gekocht en de enige Breadcrum die in de AH te vinden was maar meegenomen dan (Euroshopper).
Zaterdagmiddag de filet gesneden en in het karnemelk/bbqsaus mengsel gezet:

Lekker koppie onder:

Dit in de koelkast weg gezet.. Uiteindelijk zaterdag er niet meer aan toe gekomen om het af te maken, en zondag overdag ook niet.. Dus nadat het 30 uur gemarineerd had zondagavond besloten om ze in elk geval af te maken en in te vriezen, en er een paar op de bbq te gooien om even te proberen hoe het smaakt. Dus 's avonds om 9.00 de BBQ nog maar even aangestoken voor 10 Fingers..
De ingredienten, de ES Breadcrum is niet veel groter dan de gewone paneermeel dus een volgende keer toch maar naar Panko kijken:

Net van de BBQ af:

En op een bordje met wat Sweet Baby Ray's erbij...

Ze smaakten in elk geval prima, en zeker een blijvertje! Leuk om weer eens wat anders op een feestje als snack rond te kunnen laten gaan ook
Dus bij de appie snel even naar het forum gegaan op mijn telefoon en opgezocht of ik nog andere ingredienten nodig had.. Had enkel broodkruimels nodig en wat karnemelk, dus van deze laatste een half litertje gekocht en de enige Breadcrum die in de AH te vinden was maar meegenomen dan (Euroshopper).
Zaterdagmiddag de filet gesneden en in het karnemelk/bbqsaus mengsel gezet:

Lekker koppie onder:

Dit in de koelkast weg gezet.. Uiteindelijk zaterdag er niet meer aan toe gekomen om het af te maken, en zondag overdag ook niet.. Dus nadat het 30 uur gemarineerd had zondagavond besloten om ze in elk geval af te maken en in te vriezen, en er een paar op de bbq te gooien om even te proberen hoe het smaakt. Dus 's avonds om 9.00 de BBQ nog maar even aangestoken voor 10 Fingers..

De ingredienten, de ES Breadcrum is niet veel groter dan de gewone paneermeel dus een volgende keer toch maar naar Panko kijken:

Net van de BBQ af:

En op een bordje met wat Sweet Baby Ray's erbij...

Ze smaakten in elk geval prima, en zeker een blijvertje! Leuk om weer eens wat anders op een feestje als snack rond te kunnen laten gaan ook