BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door St@m

  1. S

    Cote de Boeuf

    Haha, dat moet mij ook wel lukken. Achteraf wel een beter idee geweest ja.
  2. S

    Cote de Boeuf

    Daar zat ik zelf ook al over na te denken inderdaad. Wellicht een volgende keer ooit, ga niet weer snel 50 euro betalen voor een stuk vlees om maar even te oefenen ;) Al is het online wel goedkoper te vinden, maar je moet de lokale slager ook wat gunnen uiteraard.
  3. S

    C?te de Boeuf - Hoe lang op 100/110 graden?

    Tnx voor de reacties. Het heeft uiteindelijk zo'n anderhalf uur / twee uur geduurd op 100 graden. Voor foto's zie: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=13666.new
  4. S

    Cote de Boeuf

  5. S

    C?te de Boeuf - Hoe lang op 100/110 graden?

  6. S

    Cola Can Chicken: Eerste poging

    Dank allen voor de complimenten :)
  7. S

    Tafel voor Weber

    OTO 47
  8. S

    Tafel voor Weber

    Nee, achteraf had het gat wel wat kleiner gekund. Maar goed.. geen last van. Dan voor de complimenten :)
  9. S

    Tafel voor Weber

  10. S

    Moggu

Terug
Bovenaan Onderaan