Hallo,
Mijn schoonouders komen vanavond eten rond 7 uur, nu heb ik vanmorgen een mooi stuk C?te de Boeuf gekocht van 1.3kg. Nog nooit gehad, dus ik ben erg benieuwd.
Slager gaf aan dat low en slow het lekkerste is, maar ik ben vergeten te vragen hoe lang ik ongeveer mag uittrekken om tot een kerntemperatuur te komen van zo'n 48 graden. Is het vergelijkbaar met staartstuk? Dus zo'n anderhalf uur?
Ik zal deze topic uiteraard opleuken met mooie plaatjes als het gelukt is.
Mijn schoonouders komen vanavond eten rond 7 uur, nu heb ik vanmorgen een mooi stuk C?te de Boeuf gekocht van 1.3kg. Nog nooit gehad, dus ik ben erg benieuwd.
Slager gaf aan dat low en slow het lekkerste is, maar ik ben vergeten te vragen hoe lang ik ongeveer mag uittrekken om tot een kerntemperatuur te komen van zo'n 48 graden. Is het vergelijkbaar met staartstuk? Dus zo'n anderhalf uur?
Ik zal deze topic uiteraard opleuken met mooie plaatjes als het gelukt is.