Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bedankt voor de reacties :)
Hij was erg gemakkelijk te pullen, zelfs gemakkelijker dan de kip zo mals was het vlees. Hij heeft in de afterburner nog even de 89 graden aangetikt.
Wij vragen ons alleen af hoe het kan dat het vlees nauwelijks in de zone is geweest. Deze run hadden we in dezelfde...
Het was een geweldig geslaagde bbq dag voor ons. De eerste PP is een feit. Vanmorgen rond 8 uur de procureur op de Q gedaan bij zo'n 120 graden. Al snel begon de temperatuur te stijgen en ,ooit rookpluimen begonnen op te stijgen uit de 3 gaten in het deksel van de 57-er weber. Om 9 uur 4...
Deze houden we nu ook aan. Het vlees zit nu op 53 graden, gaat lekker zo. We hebben er nog een paar kipfilets bij gedaan om te pullen bij de lunch. Heerlijk zo'n winter bbq!
Vanmorgen om kwart voor 6 er uit, en verder met de voorbereidingen. Gisteravond de procureur ge?njecteerd en gerubt, en vanmorgen rond kwart voor 8 erop gegaan met een kerntemperatuur van 8 graden. We meten een groot verschil tussen de dome thermometer en de thermometer op het rooster. Namelijk...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.